Fahrettin Koca Coronavirüse Karşı Gençleri Uyardı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı paylaşımla coronavirüsle ilgili yeni verileri aktardı. Koca bunu yaparken gençlere de önemli bir mesaj verdi ve "Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın." dedi.

24.03.2020-09:15 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-09:03) Fahrettin Koca Coronavirüse Karşı Gençleri Uyardı

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını dünyanın birçok yerinde yayılmaya devam ederken, toplamdaki ölüm oranı 15 binin üzerine çıktı. Hayatını kaybedenlerin büyük bir kısmını yaşlı nüfusu oluştururken, gençlere de önemli mesajlar verildi. Özellikle virüsün yayılmasındaki etmenlerden biri olan gençlere sürekli 'Evinde kal' çağrısı yapıldı. 

Dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bu yönde bir uyarıda bulundu. Coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısını ve vaka sayısını açıklayan Koca, gençlere mesaj verdi. Gençlere seslenen Koca, "Salgnın dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar" dedi.

"FAZLASIYLA DİKKATLİ OLMANIZI BEKLİYORUM"

Bilgilendirme paylaşımından kısa süre sonra gençler için bir paylaşım daha yapan Koca, "Şimdiki gençler... Söze böyle başlayanların eline bugünlerde koz veriyorsunuz. Coronavirüs konusunda fazlasıyla dikkatli olmanızı bekliyorum. Hayat demek, hareket demek. Eyvallah. Fakat bir süreliğine başka bir moda geçiyoruz. Özgürlük evimizde. Hayat eve sığar." ifadelerine yer verdi.

Türkiye'de coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 37'ye yükselirken, vaka sayısı da bin 529'a çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal