Facebook’ta Hesap Çalma Nasıl Yapılır? Şifre Kırma Nasıl Yapılır?

Facebook vb. diğer kişisel hesapların çalınması birçok soruna neden olabilir ve başınıza sorun açabilir. Peki Facebook’ta Hesap Çalma Nasıl Yapılır? Şifre Kırma Nasıl Yapılır? sorularının cevabı haberimizde…

15.01.2019-13:23 - (Son Güncelleme: 16.01.2019-15:32) Facebook’ta Hesap Çalma Nasıl Yapılır? Şifre Kırma Nasıl Yapılır?

Arkadaşlarınızla eğlence amaçlı hesaplarını ele geçirmek oldukça basit. Facebook’ta her hangi bir program kullanmadan hesabı ele geçirmek oldukça basit. Fakat Facebook hesabı çalma ve şifre kırma birçok probleme neden olabilir. Bu haberde kişinin hangi yollar ile Facebook hesabı çaldığını öğrenebilir ve önlemlerinizi alabilirsiniz.

Öncelikle Facebook hesabının kıracağınız şifresi için e-posta adresini öğrenmelisiniz. Bu kişi profilinde paylaşmış ise görebilirsiniz. Hesabın mail adresinin öğrendikten sonra Facebook’ta ana sayfaya giderek şifremi unuttum kısmına giriniz. Öğrendiğiniz mail adresini yazınız. Sonrasında ara butonuna tıklayınız. Daha sonrasında bunlara erişim yok mu seçeneği karşınıza çıkacak. O seçeneğe tıklayınız. Sonrasında Facebook ile ilişkisi olmayan bir mail giriniz. Sonrasında Facebook güvenlik sorusunu tahmin etmeye çalışınız.  Eğer güvenlik sorusu kısmını halledemezseniz Facebook yardım kısmından güvenilir arkadaş kısmına giriniz. Daha sonrasında Facebook güvenilir arkadaş ile link paylaşımı yapar. Sonrasında linke arkadaşınızdan alarak hesaba ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal