Facebook yıldız nedir? Facebook yıldız fiyatları

Facebook Live'da yoğunlaşan yıldızlar yayıncıların finans kaynağı oldu. Peki, Facebook yıldızları ne kadar? İşte detaylar...

25.04.2022-07:16 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-07:16) Facebook yıldız nedir? Facebook yıldız fiyatları

Facebook Live'da yer alan yıldızlar yayıncıların para kazanma kaynağı. Bağış şeklinde gösterilen yıldızlar, yayıncılara yollanan yıldız başına 0,01 dolar olarak ücretlendirilmekte. İzleyici yayıncıya bağış yaptığında, Facebook yıldızı gönderirken yayıncı da yayını esnasında yıldızları görüntüleyebiliyor.

Facebook yıldız ücretleri ne kadar?

Facebook'ta yıldız ücretleri şu şekilde:

- Bin yıldız 10 dolar

- Yüz yıldız 1 dolar

- On yıldız 0.10 dolar

Facebook yıldız ödemeleri ne zaman yapılıyor?

Söz konusu özelliği sadece Seviye Atlama Programı'na üye olanlar ile Yönetilen Ortaklar kullanabilmekte. Yıldızların ödeme işlemleri, yıldızların alındığı ay sonundan 21 gün sonrasında yatırılmakta.

Ödeme bilgilerini güncellemek isteyenler ödeme ayarları bölümünden bilgilerini güncelleyebilir. Bilgi güncelleme işlemi sonrasında ödemelerin alınması on günü bulacaktır.

Facebook yıldızlar özelliği nasıl etkinleştirilir?

Yıldız kazanmayı isteyenlerin Seviye Atlama programına katılması gerekiyor. Facebook'ta yıldızları etkinleştirmek için şu yolları izlemelisiniz:

- İçerik Stüdyosu, Yaratıcı Araçlar ve ardından Live Dashboard'a girin

- Yıldızları Ayarla kısmına tıklayın

- Ödeme bilgilerinizi seçerek ayarlamanızı yapın

Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra yayınlarınızda izleyicilerinizden yıldız alabilir ve yıldızlarınıza hareketli hediyeler ekleyebilirler.

 facebook yıldız gönderme

Facebook en fazla yıldız gönderenler nasıl görüntülenir?

En fazla yıldız yollayanları görmek istediğinizde:

- Yönetim hizmetinden yararlanan ortaksanız; İçerik Stüdyosu, Yaratıcı Araçlar ve ardından Canlı Yayın Panosu'na gidin

- Seviye Atlama programındaysanız Yayınca Panosu'na gidin,

- Lider Sıralaması bölümüne iniş yapın,

- Lider Sıralaması bölümünde en çok yıldız gönderen kişileri, bunların sıralamasını ve gönderdikleri yıldız sayısını görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda son yedi gün, yirmi sekiz gün içerisinde ya da devam eden yayınlarınızda size en fazla yıldız gönderen kişileri görüntüleyebilmek için tarihe göre filtreleme de yapabiliyorsunuz.

Size en fazla yıldız yollayanları oyun yayınınızda paylaşmak için 3. taraf bildiriminden yararlanabilirsiniz. Bildirimler, size yıldız yollayan ya da sizi destekleyen izleyicilerinizi öne çıkartmanıza ve yıldız ile abonelikteki hedeflerinizi göstermenize imkan tanır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal