Ezgi Mola'dan Jason Statham'a Şarkı Sözlü Yorum

Yeni filmi ‘Five Eyes’ın’ çekimleri sebebiyle yaklaşık 2 ay Antalya’da kalan Jason Statham, sosyal medya hesabından Aspendos Antik Tiyatrosu’nda çektirdiği kareleri paylaştı. Dünyaca ünlü oyuncunun fotoğraflarına sürekli yorum atan Ezgi Mola, tekliflerine bir yenisini daha ekledi.

19.03.2021-15:29 - (Son Güncelleme: 19.03.2021-15:29) Ezgi Mola'dan Jason Statham'a Şarkı Sözlü Yorum

'Five Eyes' filminin yönetmenliğini üstlenen Guy Ritchie, dün paylaştığı videoda, ‘Türkiye ilham verici bir ülke. Güzel yemekler, insanlar, oteller... İki aylık çekim sonrası tüm filmlerimi burada çekmek istiyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

Bunun ardından filmin başrol oyuncusu Jason Statham'dan da Türkiye ile ilgili paylaşımlar geldi. Çekimlerden arta kalan zamanında Aspendos'u ziyaret eden ünlü aktör, yeni fotoğraflarını sevenleri ile buluşturdu. 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI 

Statham, Türkiye'nin güzellikleri ile çekildiği karelerini 25 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Hayranlarına Aspendos'u tanıtan İngiliz yıldızın Roma mimarisi özelliklerini taşıyan iki bin yıllık antik tiyatrodaki fotoğrafları, bir milyondan fazla beğeni ve binlerce yorum aldı.

EZGİ MOLA: BİR TEK DİLEĞİM VAR! 

Jason Statham'a olan hayranlığı ile bilinen ve ünlü aktörün paylaşımlarına sık sık yorum yapan Ezgi Mola, oyuncunun karelerinde kendi yorumunu paylaştı. 

Ezgi Mola, Statham'ın gönderisine, İbrahim Tatlıses'in 'Mutlu Ol Yeter' şarkısının ‘Bunu sana yazdığımı bilmezsin. Bir yabancı şarkı gibi dinlersin. Benim için önce Allah, sonra sensin... Bir tek dileğim var...’ sözleriyle yorum yaptı. Mola'nın bu yorumu sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı. 

KURŞUN GEÇİRMEZ CAMLI VİLLA 

Çekimler süresince Antalya'da olan 53 yaşındaki Jason Statham, ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez'in de konakladığı otelin kurşun geçirmez camlı villasında kaldı.

Üç katlı lüks villada; beş yatak odası, beş giyinme odası, teras barbekü, müzik sistemi, özel SPA merkezi ve havuz bar gibi özellikleri bulunuyor. 10 kişinin kalabildiği, helikopter transferi, özel şoför ve araba verilen 3 bin 500 metrekare alandaki villanın ayrı bir havuzu bulunuyor ve dışarıdan görünebilecek bütün camları kurşun geçirmez özellik taşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal