05.12.2022-10:51 (Son Güncelleme:05.12.2022-10:51)


1

Altın Kelebek gecesine damga vuran Ezgi Mola'nın açıklaması gündem oldu

Altın Kelebek gecesine damga vuran Ezgi Mola'nın açıklaması gündem oldu

Kocan Kadar Konuş, Organize İşler, Alice Müzikali ve son olarak Masumlar Apartmanı gibi büyük yapımlarda rol alan Ezgi Mola, son dönemlerin en gözde oyuncularında biri.



2

Oyunculuk başarısının yanında sosyal medyada da aktif olan Mola, zaman zaman yaptığı siyasi çıkışlarla da dikkat çekiyor.



3

Mahmut Orhan davasında verilen karara sitem eden ve Twitter üzerinden düşüncelerini aktaran ünlü oyuncu hakkında dava açılmış ve Mola savcılığa giderek ifade vermişti.



4

Yaşanan olay sonrası para cezası olan ünlü oyuncu, bu seferde Altın Kelebek ödül gecesinde yaptığı konuşma ile gecenin en dikkat çeken ismi oldu.



5

Ödülünü almak için sahneye çıkan Mola, TBMM üyelerine seslenerek, ülkemizde başta kadın cinayetleri olmak üzere yaşanan tüm vahşetin önüne geçilmek için acilen bir yasa yapılması gerektiğini belirtti. Millet vekillerine seslenen Mola, artık ülkemizde yaşam için mücadele vermeden sevgi içinde yaşamak istediklerini belirterek sitem etti.



6

Mola’nın sözleri salonda büyük alkış alırken, Twitter’da da gündem oldu.



7

Kısa sürede TT olan Mola’yı birçok kullanıcı desteklerken, bazı kullanıcılar ise dikkat çekmek için ödül gecesini kullanmasına tepki gösterdi.



8

Meral Akşenir’in Ezgi Mola’nın konuşmasına yorum yapması ise siyasi şov olarak yorumlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr