Eyüpspor ile Şanlıurfaspor maçında gerilim: Arda Turan ile taraftar birbirine girdi

Trendyol 1. Lig'de Şanlıurfaspor’u konuk eden Eyüpspor’da bazı taraftarlar, Arda Turan'ı dolandıran ve "Fatih Terim Fonu" ile gündemde olan Seçil Erzan’a yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu. Turan ise taraftara tepki gösterdi.

11.12.2023-10:02 - (Son Güncelleme: 12.12.2023-09:07)

İstanbul'da Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan, yüksek kâr getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu, Emre Çolak gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdı.

En çok para kaptıran Arda Turan

Bu olayda Seçil Erzan'a en çok para kaptıran isimlerden biri de Arda Turan'dı. Dava dosyasına göre Arda Turan, Erzan’a toplam 13 milyon 500 bin Dolar verdi. Bu paranın 6 milyon 400 bin dolarını alan Turan, 7.5 milyon dolarını ise alamadı.

“Görüşeceğiz sizinle”

Erzan'a para verebilmek için Eyüp Sultan'daki arazisini bile satan Arda Turan ile ilgili dün dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Trendyol 1. Lig'in 15. hafta mücadelesinde Arda Turan'ın ekibi lider Eyüpspor ile Şanlıurfaspor karşı karşıya geldi. Eyüpspor'un Şanlıurfaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada, Eyüpsporlu bazı taraftarlar, Seçil Erzan'a yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu. Yapılan tezahüratlara sinirlenen Arda Turan, tribünlere doğru dönerek, "Ne gerek var şimdi? Görüşeceğiz sizinle maçtan sonra..." şeklinde tepki gösterdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal