Eyeliner Buzdolabında Saklanmalı! Buzdolabına Hangi Ürünleri Koyabilirsiniz?

Bazı ürünlerin buzdolabında saklanması gerekir. Aklınıza hemen krem gelse de aslında çok daha fazla malzemenin yeri buzdolabıdır. İşte, buzdolabında saklanması gereken makyaj malzemeleri...

08.08.2019-16:28 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-16:25) Eyeliner Buzdolabında Saklanmalı! Buzdolabına Hangi Ürünleri Koyabilirsiniz?

Çoğu kadın makyaj malzemesini, güzellik malzemesini banyo dolabında ya da makyaj masasında muhafaza eder. Peki, aslında bazılarının buzdolabında muhafaza edilmesi gerektiğini biliyor muydunuz? Buzdolabında saklanan malzemelerin sıcaklığı sabit kalıyor. Bu şekilde çok sıcak ya da soğuk geçişleri nedeniyle formülasyon etkilenmiyor.

HANGİ ÜRÜNLER BUZDOLABINDA SAKLANMALIDIR?

Göz kalemi buzdolabında saklanmalıdır. Göz kreminin buzdolabında muhafaza edilmesi kremin sadece soğuk olması serinletici bir etki oluşturmamaktadır. Aynı zamanda kan damarlarındaki şişkinlikleri de azaltmaktadır. Bu nedenle buzdolabında saklamanız hem ürünlerin bozulmamasına hem de sağlığınız bakımından sizlere yarar sağlayacaktır. İkinci buzdolabında saklanması gereken malzemeler arasında parfümler gelmektedir. Isı ve güneş ışığı sizin favori kokunuzu negatif etkileyebilir.

Parfüm oldukça uzun süre dışarıda kalırsa içindeki kimyasallar kırılır ve kokusu tamamen farklılaşır. Sizler de eğer kokunuzun değişmesini dilemiyorsanız parfümlerinizi buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Doğal vücut malzemeleri de buzdolabında saklamanız gerekenler arasında yerini alıyor. İçlerindeki ürünler doğal madde olduğu için hemen bozulabileceği göz önünde bulundurulması önemli. Eğer ısı içerisinde bulundurursanız içinde bakteri üretimi daha fazla olacaktır ve bu hal de hem cildinize hem de sağlığınıza hasar verecektir. Bunlarla birlikte yüz maskeleri de buzdolabında saklanması gereken malzemeler arasında yer almaktadır. Serin yüz maskeleri kılcal damarları daraltır ve kızarıklık eğilimini azaltmaya destek olur. Eyeliner ve rujların da buzdolabında muhafaza edilmesi ideal görülmektedir. Düzgün çizgiler çizmenize destek olmaktadır. Rujların saklanması ise kimyasal çatlakları azaltmaya destek olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal