04.03.2021-16:37 (Son Güncelleme:06.04.2022-17:26)


1

Ölüm Zamanı

Ölüm Zamanı

Dört arkadaş birlikte kamp yapmak üzere yola çıkıyor ve yol boyunca karavanlı biri tarafından takip edildiklerini fark ediyorlar. Bu durumdan huzursuz olan gençler önce aldırış etmiyor. Ta ki içlerinden biri sabah üstü kan içinde uyanıncaya dek. Daha sonra komiser Cevat’ın işin içine girmesiyle her şey daha karışık bir hal alıyor.



2

Bir Yeraltı Sit-com’u

Bir Yeraltı Sit-com’u

İstanbul’un Güngören semtinde dar gelirli ailesiyle yaşayan ve günün birinde komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya’nın hayallerinin ve hayatının birbirine karışmasını izliyoruz. Konuşanlar programında Güngören’de büyüdüğünü söyleyen Hasan Can Kaya’nın bu projesinde kendi hayatını izleyebiliriz.



3

İbo’nun ailesinin çizdiği yoldan mı gideceği yoksa kendi yolunu mu çizeceği ikilemini konu ediniyor. Bu projede İbrahim Büyükak’a ise Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya gibi önemli isimler eşlik ediyor.



4

Olağan Şüpheliler

Olağan Şüpheliler

Feyza, Zuhal ve Nehir kocalarının ortak olduğu otelin kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla kocalarına sürpriz yapmak isterler. Fakat bu sürprizle hiç beklenmedik olaylar yaşayacaklar ve kendileri aksiyonların ortasında bulacaklar.



5

Eypio, Murda, Mero ve Hadise’nin jüri üyesi olduğu yarışmada koltuklar bu kez rap için dönüyor. Bu yarışmada performansları izlerken yarışmacıların rap müziğe nasıl başladıklarının hikayesini de tanık olacaksınız.



6

Kısmetse Olur

Kısmetse Olur

2017 yılında yayın hayatına başlayan program 7 gelin ve 7 damatın aynı evde yer almasını anlatıyor. Bir zamanların çok izlenen programı şimdi Exxen'de.



7

Programın yapımcısı Kısmetse Olur'un yaz aylarında yayına gireceğini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR