Exxen tek maç üyelik nasıl alınır? ExxenSpor Avrupa Ligi Galatasaray-Barcelona tek maç satın alma seçeneği var mı?

Exxen dijital platformu UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının yayın haklarının sahibi oldu. Bu akşam oynanacak Barcelona-Galatasaray maçını izlemek isteyen taraftarlar ExxenSpor üyeliğinin nasıl alındığını araştırmaya başlandı. ExxenSpor üyeliğini tüm maçlar için almak istemeyen taraftarlar tek maç için üyelik alınıp alınmadığını merak etti. Peki Exxen tek maç üyelik nasıl alınır? Exxen tek maç satın alma seçeneği var mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

10.03.2022-23:45 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-23:46) Exxen tek maç üyelik nasıl alınır? ExxenSpor Avrupa Ligi Galatasaray-Barcelona tek maç satın alma seçeneği var mı?

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen dijital platformu UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının yayın haklarının sahibi oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya temsilcimiz Galatasaray'ın Avrupa Kupası kura sonucunda İspanya devi Barcelona ile karşılaşmasını izlemek isteyen taraftarlar ExxenSpor üyeliğinin nasıl alındığını araştırmaya başlandı. ExxenSpor üyeliğini tüm maçlar için almak istemeyen taraftarlar tek maç için üyelik alınıp alınmadığını merak etti. 

ExxenSpor Avrupa Ligi Galatasaray-Barcelona tek maç satın alınabiliyor mu?

10 Mart Perşembe günü saat 23:00'da başlayacak olan Barcelona-Galatasaray maçı Exxen'de yayınlanacak. Exxen üyeliğini tek maç için almak isteyen futbolseverler üyeliğin tek maç için alınıp alınmayacağını merak ediyor. Ama ne yazık ki Exxen'de tek maç için üyelik alma gibi bir özellik bulunmamaktadır. ExxenSpor'a üye olmak isteyen kişiler aylık veya yıllık özelliklerinden birisini seçebilirler. 

ExxenSpor'da maçlar nasıl izlenir

ExxenSpor'da maçlar nasıl izlenir?

Birçok taraftar Exxen'de maçların nasıl izlenebileceğini araştırmaya başladı. Exxen'de Avrupa maçlarını izlemek için ExxenSpor üyeliği almak gerekmektedir. İlk önce exxen.com. sitesine giriş yaparak "Adı Soyadı" ve "E-posta Adresi" kısımları doldurup karşımıza çıkan sayfada şifre ve telefon numarası girilir. Daha sonra üyelik sözleşmesi kabul edilerek "Devam Et" butonuna basılarak "ExxenSpor" üyeliği başlığı altında yer alan "İncele" sekmesine tıklayarak "reklamlı" ya da "reklamsız" olarak bulunan iki farklı üyelik seçeneklerinden birisi seçilmelidir.

ExxenSpor üyeliği SMS ile yapılabilir mi?

ExxenSpoe üyeliği SMS ile üye olunabilir. SMS ile üye olmak için, Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell hatlı telefonlardan 9300'a "Aylık RKLMVar" paketi için mesaj alanına "EXXEN" yazıp gönderebilirsiniz. Eğer "Aylık RKLMYok" paketini almak için mesaj alanına "EXXEN REKLAMSIZ" yazarak 9300'a gönderilmelidir. Eğer aktif bir üyelik paketi yoksa ve operatörüne Mobil Ödeme için onay verildiyse aboneliği başlatmak için kişiden onay istenir. Gelen SMS'e "EVET" yazıp gönderdikten sonra gelen şifre ve cep telefonu numarasıyla Exxen'e girilebilir.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal