Exxen Kısmetse Olur ne zaman başlayacak? Exxen 2022 Kısmetse Olur yarışmacıları belli oldu mu?

2017’de yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur programının tekrar ekranlara geleceği söylendi. Kadın ve erkeklerden oluşan programda adaylar arasında geçen aşkı ekranlara taşıyan program oldukça fazla bir izleyici kitlesine sahipti. Acun Ilıcalı tarafından tekrardan ekrana geleceği söylenen Kısmetse Olur programı gündeme bomba gibi düştü. Peki, Kısmetse Olur tekrar yayınlanacak mı? Kısmetse Olur ekranlara mı dönüyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

19.04.2022-03:17 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-03:17) Exxen Kısmetse Olur ne zaman başlayacak? Exxen 2022 Kısmetse Olur yarışmacıları belli oldu mu?

Bir zamanların popüler programı Kısmetse Olur’un tekrardan ekranlara döneceği konuşmaları devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan program kadın ve erkek adayların aşklarını konu alırken günlük yaşamlarına da değiniyordu. Hala pek çok kişi tarafından eski bölümleri izlenen program Acun Ilıcalı’nın gözünden kaçmadı. Popüler yapımları ekranlara getiren Acun Ilıcalı sahibi olduğu Exxen platformunda programı yayınlamak istediği hatta programla ilgili çalışmaların başladığı iddia edildi. Peki, Kısmetse Olur tekrar yayınlanacak mı? Kısmetse Olur ekranlara mı dönüyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Kısmetse Olur tekrar yayınlanacak mı?

Televizyon aşklarını konu edinen Kısmetse Olur programı iki ayrı eve yaşayan kadın ve erkeklerin yer aldığı bir programdır. Programa katılan adayların beğendikleri kişiler ile görüşmesi sonrasında aşk yaşamaya karar vermesi ya da yollarına devam ederek yeni adayları beklediği bir program olarak ekranlara gelmekteydi. 2017 yılında yayınlanan programın 5 senelik bir aradan sonra tekrar yayınlanması düşünüldüğü iddia edildi.

Kısmetse Olur Tekrar Mı Yayınlanacak

Kısmetse Olur kurgu mu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının tamamen kurgu olduğu düşünülürken yarışmadaki adaylar bu iddiaların doğrulayan açıklamalar yaptı. Yayınlanmasının üzerinden 5 sene geçen Kısmetse Olur’da adayların şimdilerde farklı farklı hayatları olduğu görülüyor. Bazılarının evlenip çocuk sahibi olduğu, bazılarının ise hala bekar olduğu sosyal medyadan görüyoruz.

Kısmetse Olur ekranlara mı dönüyor?

Aşklarını kameralar önünde yaşayan çiftlerin yaşamlarını aralarındaki anlaşmazlıkları, kavgaları, sevgiyi ekranlara taşıyan Kısmetse Olur programı oldukça popüler bir programdı. İnstagram üzerinden hala program hakkında paylaşımlar sürerken bu popülerlik Acun Ilıcalı’nın gözünden kaçmadı ve program hakkında çalışmalarını başlattı.

Eski yarışmacılardan bir tanesinin Kısmet Olur programının tekrar döneceği ile ilgili çalışmaların sürdüğü açıklaması programın ekranlara geleceğini garantiledi diyebiliriz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal