Exxen Gibi 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Exxen Gibi yeni sezon tarihi belli oldu

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan Gibi oyuncularıyla izleyicilerini ekrana bağlayan Gibi , kısa bir süre içerisinde beğeni kazandı. İlk sezonun’da aşırı izlenme oranı yakalayan Gibi 2. sezon bölümleri izlemek isteyenler için Exxen’de yer aldı.

30.03.2022-18:35 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-18:35) Exxen Gibi 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Exxen Gibi yeni sezon tarihi belli oldu

Dizinin en büyük artıları arasında yer alan bölümlerin kısa olması, izleyecilerin kısa süre içerisinde diziyi bitirmesine ve 3. sezon ile alakalı merak edilen soruları beraberinde getirmesine yol açtı. 2 sezonu izleyenler ise Gibi dizisi devam edecek mi? Sorularının cevabını merak ediyor.

Exxen Gibi 3. sezon ne zaman yayınlanacak?


Exxen Gibi 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak

Hayatları gayet normal giden bu iki iyi arkadaşın bir anda hayatlarını alt üst etmelerini, ufacık sorunları üst baş yolduracak kıvama getirmelerini konu alan Gibi 3.sezonda bu ilgileri halen üzerlerine çekebilecek mi ? merakla beklenmekte. Yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı'nın üstlendiği, başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın paylaştığı yapımın yönetmeni Ömer Sinir, katıldığı bir programda 3. sezonun eylül-ekim aylarında izleyiciyle buluşacağını söyledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal