Exxen canlı maç izle bedava | Union SG Fenerbahçe Exxen şifresiz izle! Exxen spor canlı yayın linki 7 Mart 2024

Fenerbahçe’nin bu akşam oynayacağı Union Saint Gilloise maçı öncesinde karşılaşmanın yayınlanacağı Exxen’i şifresiz bir şekilde takip etmek isteyenlerin Exxen canlı maç izle bedava, Union SG Fenerbahçe Exxen kesintisiz donmadan şifresiz izle, Exxen spor canlı yayın linki araştırmaları sürüyor. Union SG Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için 7 Mart 2024 tarihli bültenimize göz atabilirsiniz.

07.03.2024-17:29 - (Son Güncelleme: 07.03.2024-22:05)

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe bugün son 16 turu ilk maçında deplasmanda Union Saint Gilloise ile zorlu bir karşılaşma oynayacak. Türkiye’nin Avrupa’daki son kalesi olan sarı lacivertliler deplasmandan avantajlı bir skorla dönmenin hesaplarını yapıyor. Kritik maçın başlama vuruşu için zaman daralırken maçı canlı ve şifresiz olarak izlemek isteyen milyonlarca futbol severler arama motorlarına yönelerek Exxen canlı maç izle, Exxen üyelik, Exxen üyelik ücretleri, Union SG Fenerbahçe canlı izle Exxen, Exxen şifresiz maç izle gibi terimleri sorguluyor.

Union SG – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Union Saint-Gilloise Fenerbahçe maçı 7 Mart 2024 Perşembe günü TSİ 23.00’te başlayacak. 

Lotto Arena’da oynanacak olan kritik maç Exxen’de canlı yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11’ler:

Union SG: Moris, Sykes, Mac Allister, Burgess, Castro-Montes, Rasmussen, Puertas, Sadiki, Lapoussin, Amoura, Ayensa

Fenerbahçe: Livakovic Samuel, Djiku, Çağlar, Ferdi, İsmail, Krunic (M. Hakan), Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Exxen canlı maç izle bedava | Union SG Fenerbahçe Exxen kesintisiz donmadan şifresiz izle! Exxen spor canlı yayın linki 7 Mart 2024

Fenerbahçe Avrupa’da çeyrek finali istiyor

UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turundan macerasına devam eden Fenerbahçe, turnuvanın güçlü takımlarından Union Saint Gilloise ile deplasmanda ülke puanı için kritik bir maça çıkacak. Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren sarı lacivertliler, Galatasaray’dan sonra Türkiye’ye ikinci Avrupa kupasını getirmek için ilk hedef olarak Belçika ekibini saf dışı bırakmak istiyor. Öte yandan sarı lacivertliler Aston Villa ile beraber kupanın favorileri arasında yer alıyor.

Tanınmayan ancak tehlikeli bir takım

Belçika Ligi’nde son şampiyon Antwerp başta olmak üzere Club Brugge, Anderlecht, Standart Liege, Gent ve Genk gibi takımlara son sezonlarda zor anlar yaşatan Union Saint Gilloise, ligde bu sezon liderliğini 8 puan farkla sürdürüyor. Belçika Ligi’nde normal sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluk grubuna lider girmeyi garantileyen Brüksel ekibi, bu sezon Liverpool’u sahasında devirmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Kontra atağı güncel olarak Avrupa’da en iyi uygulayan takımlardan birisi olan Union SG, önceki turda Alman ekibi Eintracht Frankfurt’u elemeyi başardı.

Exxen canlı maç izle şifresiz

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını canlı yayınla ekranlara getirecek olan Exxen, son yıllarda yükselen bir dijital yayın platformu olarak dikkat çekiyor. Bu sezon Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde boy gösterdiği maçları HD görüntü kalitesiyle futbol severlere sunan Exxen Union SG Fenerbahçe maçını da yüksek görüntü kalitesi ve kesintisiz olarak canlı sunmayı izleyenlere vadediyor.

Exxen canlı maç izle bedava | Union SG Fenerbahçe Exxen kesintisiz donmadan şifresiz izle! Exxen spor canlı yayın linki 7 Mart 2024

Exxen üyelik ücretleri 2024

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde oynayacağı Union Saint Gilloise maçını Exxen’de canlı olarak izlemek isteyen futbol severler 2024 Exxen üyelik ücretleri hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Exxen üyelik ücretleri geçtiğimiz ay yapılan zamla beraber güncellenmişti. İşte Exxen ve Exxenspor üyelik ücretleri:

Exxen

Reklamlı: 129 TL

Reklamsız: 179 TL

Exxenspor

Reklamlı: 289 TL

Reklamsız: 339 TL

Exxen ve Exxen Spor’un yıllık üyelik paketleri, yeni sezonda UEFA maçlarının TRT tarafından satın alınması sebebiyle satıştan kaldırıldı.

Union Saint Gilloise Fenerbahçe Taraftarium24 izle şifresiz

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını Exxen üzerinden ücret ödeyerek izlemek istemeyen spor severler Taraftarium24 maç yayın sitesi üzerinden bu keyfi bedava yaşamayı planlıyor. Dolayısıyla arama motorlarında Union Saint Gilloise Fenerbahçe Taraftarium24 izle, Taraftarium24 HD donmadan izle, Taraftarium24 canlı maç izle gibi araştırmalar arttı. Ancak bu tür sitelere giriş yaptığınız andan itibaren tıkladığınız reklamlar üzerinden kişisel bilgileriniz ve banka hesaplarınızın tehlike altında olduğunu unutmamanızı tavsiye ediyoruz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal