Extraction Filmine Yoğun İlgi

24 Nisan'da Netflix'te sinemaseverlerle buluşan Sam Hargrave'in yönettiği Extraction filmi platformda en çok izlenen yapım oldu. Başrol oyuncusu Chris Hemsworth filmi izleyenlere teşekkür etti.

04.05.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-12:06) Extraction Filmine Yoğun İlgi
Netflix'te yayınlanan Amerikan aksiyon gerilim filmi Extraction, 24 Nisan'da sinemaseverlerle buluştu.

Yapım, bir kaç gün içinde platformda en çok izlenen ve en popüler filmlerden biri haline geldi.

Filmin yıldızı Chris Hemsworth yeni filmini büyük başarısına katkıda bulunan tüm hayranlarına ve izleyicilerine Instagram'dan teşekkür etti.

Chris Hemsworth "Extraction'ı izleyen herkese büyük bir teşekkür etmek istiyorum. Filmimizi, şu anda gezegendeki bir numaralı film yaptınız ve Netflix’in tüm zamanlarda en çok izlenen uzun metraj filmi olacak gibi görünüyor ve bu kesinlikle akıl almaz. Yanıt ve destek bizi şaşırttı. Hem kendi adıma, hem de Russo Kardeşler, Netflix, yönetmenimiz Sam Hargrave ve tüm ekip adına çok teşekkür ederim. Sizi seviyoruz." dedi.

Şimdilik 90 milyon kişinin izlediği tahmin edilen film için devam filmi olup olmayacağı merak konusu.

Filmde, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal