27.09.2022-17:20 (Son Güncelleme:27.09.2022-17:20)


1

Bir hafta önce evden kaçtı

Bir hafta önce evden kaçtı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde eşi ve çocuklarıyla yaşayan Fatma Yiğit, bir hafta önce yasak aşk yaşadığı Ferhat Demir ile Şanlıurfa’nın merkezinde buluştu.



2

Sevgilisiyle tartıştı

Sevgilisiyle tartıştı

Evden kaçan Fatma Yiğit, birkaç gün Şanlıurfa’nın merkezinde Ferhat Demir ile birlikte yaşadı. Aralarında bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı.



3

Baba evine döndü

Baba evine döndü

Fatma Yiğit sevgilisiyle kavga ettikten sonra tekrar Suruç ilçesine dönerek babasının evine sığındı. Bir süre sonra sevgilisini tekrar aradı.



4

Tekrar buluşmaya çağırdı

Tekrar buluşmaya çağırdı

Ferhat Demir ile telefonda konuşan Fatma Yiğit, tekrar aynı yerde buluşmak istedi. Suruç ilçesinde yeniden bir araya gelen çift arasında tartışma çıktı.



5

Sevgilisini öldürdü

Sevgilisini öldürdü

Tartışma büyüyünce yanında av tüfeği getiren Fatma Yiğit, Ferhat Demir’e ateş açtı. Sevgilisi Ferhat Demir olay yerinde hayatını kaybetti.



6

Polisleri bekledi

Polisleri bekledi

Fatma Yiğit, cesedin başında polislerin gelmesini beklerken olaya tanıklık eden çevredekiler, cep telefonlarıyla olay anını kaydettiler.



7

Tutuklandı

Tutuklandı

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Fatma Yiğit’i tutuklayarak emniyete götürdü. Daha sonra adliyeye sevk edilen Fatma Yiğit savcılık ifadesinde asla pişman olmadığını söyledi.



8

Fatma Yiğit'in ifadesi

Fatma Yiğit'in ifadesi

Fatma Yiğit, “Ailemin evine gittim. Babam bana 'ya git kendini öldür ya da o adamı öldür. Namusunu temizle' dedi. Ben de Ferhat Demir’i aradım Suruç’a gelmesini istedim. O sıra evde bulunan tüfeği aldım dışarıda Ferhat Demir’i cadde üzerinde bekledim. Ferhat benimle konuştuğu sırada yanımda getirdiğim tüfek ile kendisine ateş açtım. Daha sonra polisi bekledim. Öldürdüğüm için de pişman değilim. Namusumu temizledim” dedi. Fatma Yiğit, kasten adam öldürme suçundan ceza evine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr