Evlilik Programına Çıkan Hangi İsim Öldürüldü?

Evlilik programına katılan Erdal Tursun'a, Erdal Tursun'un cinayete kurban gittiği haberine galerimizden ulaşabilirsiniz.

21.11.2016-14:44 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Evlilik Programına Çıkan Hangi İsim Öldürüldü?

EVLİLİK PROGRAMIYLA TANINMIŞTI! KORKUNÇ CİNAYET

Merkez Selçuklu İlçesi Beyhekim Mahallesi’nde geçen 19 Kasım Cumartesi günü saat 23.30 sıralarında arazide plakaları sökülmüş bir aracın yandığını gören çevredekiler, itfaiyeye haber verdi. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Alevlerin ardından otomobilde inceleme yapan ekipler, sürücü koltuğunda yanmış bir kişinin cansız bedenini buldular.

ÖZEL EKİP KURULDU

Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği oluşturduğu özel ekiple, ölen kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Özel ekip, otomobilde yaptığı incelemede plakaların kırılarak söküldüğünü, kontak anahtarının üzerinde ’Erdal’ yazısını fark etti. Ardından şase numarasından aracın Erdal Tursun’a ait olduğu saptandı. İzmirli olan Erdal Tursun’un, daha önce çeşitli zamanlarda Sırbistan ve Danimarka’da yaşadığını, bir dönemde televizyon kanallarında evlendirme programlarına katıldığını belirledi. 

YANMIŞ CESET, TABANCAYLA BAŞINDAN VURULMUŞ

İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri, kapıları kilitli olan otomobilin camları kırıp, kapıyı açtığında yanmış cesedin erkeğe ait olduğunu belirledi. Ceset, kimliğinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Beşhekim Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yapılan otopside yanmış cesedin, başından tabancayla bir el ateş edildiği, ölmeden öncede alevler arasında kaldığı belirlendi.

Konya'da boş bir arazide yanan otomobilde başından tabancayla vurulmuş halde bulunan yanmış erkek cesedinin, daha önce televizyonlarda evlendirme programına katılan damat adayı 39 yaşındaki Erdal Tursun’a ait olduğu ortaya çıktı. Erdal Tursun’u öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan arkadaşı 31 yaşındaki Mehmet A.’nın ifadesinde, onu, ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi ile aralarında ilişki bulunduğu gerekçesiyle öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Katil zanlısı Mehmet A., Erdal Tursun'un boşanma aşamasındaki karısıyla ilişkisini öğrendiğini iddia etti. Mehmet A.'nın eşi de gözaltına alındı. Tursun'la ilişki yaşadığı iddia edilen Elanur Z.A. tutuksuz olarak yargılanacak. 

POLİS, KALDIĞI OTELDEN İZ SÜRDÜ

Erdal Tursun’un, Konya’da otelde kalma olasılığı üzerine kentteki tüm otellerin kayıtları incelendi. Yapılan incelemede Tursun’un, olay günü bir otelde kaldığını belirledi. Otele giden polis, Tursun’un, kaldığı otel odasında, Tursun’un, sevgilisi Sırbistan uyruklu Jovana M. ile karşılaştı. M. polise verdiği ifadesinde sevgilisinin, Konya’nın Ilgın İlçesi’ndeki arkadaşı Mehmet A.’nın daveti üzerine Konya’ya gelip otele yerleştiklerini ve en son otelden de Mehmet A. ile ayrıldığı söyledi. Otelin kamera kayıtlarında yapılan incelemede de Erdal Tursun’un, sevgilisi M. ve arkadaşı Mehmet A. ile otele geldiğini belirlendi. 

ERDAL TURSUN'UN CESEDİ YAKILMIŞ OTOMOBİLDE BULUNMUŞTU

Kanıt bırakmamak için tabancanın mekanizmasında düzenleme yaptığını belirten A.’nın, "Erdal Tursun ile buluşmaya giderken tabancama tek mermi koydum. Merminin kovanı fırlamasın diye tabancanın mekanizmasında ayar yaptım. Delil bırakmak istemiyordum. Otomobilin plakalarını da sökerek oradan ayrıldık" diye ifade verdiği belirtildi. Mehmet A.’nın, ifadesinin ardından gözaltına alınan Elanur Z.A. da, Erdal Tursun ile aralarında ilişki olduğunu itiraf ederek, "Erdal beni telefonla aramıştı. Sonra aramızda gönül ilişkisi başladı. O Sırbistan’da idi. Ben geçen Ağustos ayında Sırbistan’a gittim. Bir süre orada kaldım. Orada benden iş kuracağı vaadiyle yaklaşık 70 bin lira para aldı. Dini nikah kıydı. Sonra ben, orada onun bir Sırp sevgilisinin de olduğunu öğrenince Türkiye’ye geldim. Dolandırıldığımı anlayınca da hakkında şikayette bulundum. Çocuklarımın babası olacağı söylediğini de ayrı yaşadığım eşime söylemiştim" dediği öne sürüldü.

Gözaltına alınan Mehmet A. eşi Elanur Z.A. ile olay anından yanında bulunan arkadaşı Ali K. bugün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, Mehmet A.’nın tutuklanmasına diğer şüphelilerin ise tutuksuz yargılanmalarına karar verdi. 

EVLİLİK PROGRAMINA KATILMIŞ

Öldürülen Erdal Tursun, 2013 yılında katıldığı bir evlilik programında Azeri Esmıra A. adlı kadınla, dini nikah yapıp, düğün yaptığı ortaya çıktı. Erdal Tursun’un, birlikte Türkiye’ye geldiği sevgilisi Jovana M, Türkiye’de şovmenlik yaptığını, evleneceği yönünde kandırıp, Türkiye’ye geldikleri belirtildi. 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal