Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? 2024 evlilik kredisi 150 bin TL başvuru şartları neler? Faizsiz evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında verilecek olan faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi hakkındaki detayları duyurdu. Peki Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? 2024 evlilik kredisi 150 bin TL başvuru şartları neler? Faizsiz evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm soruların yanıtları…

09.02.2024-16:51 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-16:51)

Evlilik kredisi başvuru detayları hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk kez evleneceklere özel olarak verilecek 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru tarihini ve şartlarını duyurdu. Evlilik hazırlığındaki gençler ise evlilik kredisi başvuru tarihi ve evlilik kredisi başvuru şartları hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? 2024 evlilik kredisi 150 bin TL başvuru şartları neler? Faizsiz evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı?

Evlilik kredisi başvuruları için tarih belli oldu. Bakan Göktaş, 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru işlemlerinin 15 Şubat 2024 tarihinde başlayacağını açıkladı.

Faizsiz evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Faizsiz evlilik kredisi başvuru işlemleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

2024 evlilik kredisi 150 bin TL başvuru şartları neler?

Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin, bakanlığın sağladığı evlilik öncesi ve sonrası sunulacak eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanacağına dair söz vermesi gerekiyor. Öte yandan başvurularda öncelik deprem bölgesine verilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal