Evliliğini bitirdi soluğu tatilde aldı: Demet Özdemir’den su altında nefes kesen pozlar

Geçtiğimiz haftalarda Oğuzhan Koç ile evliliğini noktalayan Demet Özdemir, yaşadığı stresli günleri tatilde atıyor. Güzel oyuncunun beyaz bikinisiyle havuza girdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

04.06.2023-15:40 - (Son Güncelleme: 04.06.2023-15:40)

Türk dizi dünyasının en güzel oyuncuları arasında gösterilen Demet Özdemir, Adım Farah dizisiyle magazin dünyasının gündemine oturmuştu. Dizideki partneri olan Engin Akyürek ateşli pozlar veren başarıl oyuncu, yorucu ve stresli geçen günlerin acısını tatile giderek çıkarıyor.

Demet Özdemir’den su altı pozları

Oğuzhan Koç ile 28 Ağustos 2022 tarihinde nikah masasına oturan Demet Özdemir’in evlilik hayatı sadece 8 ay sürmüştü. Güzel oyuncu geçtiğimiz ayın başında Adalar Adliyesi’nde görülen boşanma davasının ardından evliliğini noktalamıştı.

Demet Özdemir

Oldukça yorgun ve stresli haftaları geride bırakan güzeller güzeli oyuncu beyaz bikinisiyle tatilde verdiği pozlarla gündeme oturdu. 

Demet Özdemir-1

Su altında bile güzel

İddialı pozlarını paylaşan oyuncuya arkadaşı Selin Ciğerci tepkisiz kalmadı. Ciğerci "Su altında bile güzel" yorumunda bulunurken diğer takipçiler ise "Her yerde güzel", "Deniz kızı misali" yorumları yaptı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal