Evleneceklere müjde! Gençleri kapsayan bu kampanya ile banka yeni ev kuracaklara kredi veriyor! İşte evlilik kredisi ve düğün kredisi, neredeyse sıfır faiz!

Yeni evlenecek çiftlere destek bu sefer de İş Bankası'ndan geldi. Evlilik kampanyası adı altında başlatılan destek için son gün belli oldu. Düğün kredisi almak isteyenler neredeyse sıfır faiz ile bu imkandan yararlanabilecek. Evlenecek olan çiftlerin altın takısı, balayı, eşya derdine son veren kampanya detayları haberimizde yer almaktadır

15.07.2022-10:37 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-12:24) Evleneceklere müjde! Gençleri kapsayan bu kampanya ile banka yeni ev kuracaklara kredi veriyor! İşte evlilik kredisi ve düğün kredisi, neredeyse sıfır faiz!

Piyasadaki yaşanan olumsuzluklar neticesinde ekonomik açıdan zorlanmalar oldukça fazladır. Evlilik yolunda adım atanların yanında olan İş Bankası sıfır faiz imkanı ile kredi fırsatı sunduğunu duyurdu. Ekonomik sorunların yaşanmasıyla zorlanan çiftler çareyi kredi çekmekte buldu. İşte, Türkiye İş Bankası evlilik paketi adı altında kredi imkanı vermektedir. Konu hakkında detaylar haberimizde...

İş Bankası'ndan evlenenlere destek 

Europcar harcamalarında: %35 indirim

TatilBudur harcamalarında: 7 bin TL ve üzeri harcamaya 400 TL iade

Atasay pırlanta harcamalarında: %20 indirim

Atasay altın harcamalarında: %10 indirim

Vestel ankastre set harcamalarında: %15 indirim

Altınyıldız smokin harcamalarında: 300 TL indirim

Vivense harcamalarında: %8 indirim+ ilave 5 taksit

İş Bankası evlilik kampanyası

İş Bankası evlilik kampanya başvurusu

İş Bankasının evlenecek çiftlere sunduğu fırsatlardan yararlanabilmek için anlaşmalı olunan mağazalardan Maximum kartlar ile alışveriş yapmak yeterli olacaktır. İş Bankası, yeni kampanyalar için başvuru şartlarına gerek olmadığını açıkladı. Yalnızca mağazalardan Maximum kartları ile alışveriş yapmak başvuru olarak kabul görecektir. 

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal