Evlatlık edindiği çocuk hakkında öğrendiği gerçek hayatını değiştirdi

İngiltere’de yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. Evlatlık olarak alınan çocuğun, kendi çocuklarına ne kadar benzediğini fark eden aile, hayatlarının şokunu yaşadı.

17.04.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-16:23) Evlatlık edindiği çocuk hakkında öğrendiği gerçek hayatını değiştirdi

İngiltere’de yaşayan 5 çocuk annesi kadın, evlat edindi. İlerleyen zamanda evlat edindiği çocuğun, kendi biyolojik çocuklarına ne kadar benzediğini fark eden kadın, yaptırdığı DNA testi sonrası hayatını şokunu yaşadı. 

41 yaşında olan ve her zaman büyük bir ailesi olmasını isteyen kadın, 4 çocuğundan sonra geçirdiği bir rahatsızlık sonrası başka çocuk doğuramadı. İkili ilerleyen dönemde 5.bir çocuk evlat edinmek istediler. O sıra iş seyahati için yurt dışına çıkan Dave, eşine buradan bir evlat edinelim dedi. Kadının aklına yatan fikir sonrası, çift 5.çocuyklarını evlat edindiler. 

Öz çocuğu çıktı

Evrak işlerini halleden Dave, yeni oğulları Kalen ile aileye katıldı. İlerleyen zamanda Kalen’in kardeşlerine olan benzerliği dikkat çekmeye başladı. Anne bir gün önemli belgeleri yeni bir kasaya taşırken, evlat edinme belgelerinde bir gariplik fark etti ve DNA testi istedi. Sonuçlar Dave'in gerçekten Kalen'in biyolojik babası olduğunu gösterdi. Aile öğrendikleri sonuç sonrasında neye uğradıklarını şaşırdı. 


Öğrendiği gerçek sonrasında kocasına boşanma davası açan kadın, sosyal medya kullanıcıları tarafından ailesi için mücadele etmemekle suçlanırken, kimileri aldatıldığını yıllar sonra öğrenen kadının haklı olduğunu savundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal