Evlat Nöbetine 569'uncu Günde 1 Aile Daha Katıldı

Diyarbakır annelerinin teröristler tarafından dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde devam ettiği oturma eylemine 1 aile daha katıldı.

24.03.2021-17:31 - (Son Güncelleme: 24.03.2021-17:31) Evlat Nöbetine 569'uncu Günde 1 Aile Daha Katıldı

Evlatlarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu bulan Diyarbakır annelerinin, 3 Eylül 2019 tarihinde başlattığı evlat nöbeti 569'uncu gününde sürüyor.

Daha öncesinde yaşadıkları İstanbul'dan yedi sene önce kandırılarak dağa kaçırılan evladı Fırat için Batman'dan gelen anne Nisbete Yüksel de evlat nöbetine katıldı.

Anne Yüksel, oğlunun bir akşam evden çıktığını ve geri dönmediğini dile getirdi.

Evladına bulmak için elinden geleni yaptığını ancak bir neticeye ulaşamadığını ifade eden Yüksel oğlu için evlat nöbetine katıldığını söyledi.

Evladını HDP'den geri istediğini belirten Yüksel şu ifadeleri kullandı:

"Yeter artık dayanamıyorum, çocuğumu istiyorum. Buradaki annelerin hepsi ağlıyor, evlatlarını istiyor, yazık değil mi? Bu annelere acımıyor musunuz? Biz ne yapıyorsak çocuklarımız için yapıyoruz.

''SEN GİTTİĞİNDE GENÇTİM, KEDERİMDEN YAŞLANDIÖ, ÖLÜYORUM''

Oğlum neredeysen annene gel, senin hasretinden hastayım. Sen gittiğinde gençtim, kederinden yaşlandım, ölüyorum. Seni dağa gitmen için dünyaya getirmedim. Sana baktım büyüttüm, bunun için miydi? Bana acımıyor musun? Neredeysen gel, baban da çok hasta."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal