Evlat Nöbetindeki Acılı Baba: Biz Sonuna Kadar Mücadele Vereceğiz

Diyarbakır’da oğlu PKK aracılığıyla dağa kaçırılan Süleyman Aydın “PKK yöneticileri sıcacık yataklarında yatarken, sizi orada ölüme mahkum ediyorlar. Devletimiz büyük bir devlettir” ifadeleriyle kaçırılan evlatlarına teslim olmaları için seslendi.

23.02.2021-17:37 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-17:37) Evlat Nöbetindeki Acılı Baba: Biz Sonuna Kadar Mücadele Vereceğiz

Diyarbakır’da evlatları terör örgütü PKK aracılığıyla kaçırılan 207 ailenin HDP Diyarbakır İl Binası önünde tuttukları 'evlat nöbeti' 504’üncü gününde.

2015 senesinde henüz 15 yaşındayken Diyarbakır’dan teröristlerce kaçırılan evladı için nöbetini sürdüren Süleyman Aydın, çocukları PKK aracılığıyla kaçırılan öteki ailelere de seslendi.

Evladı için oturma eylemine devam eden acılı baba, diğer ailelere seslenirken şu ifadeleri kullandı:

''ÇOCUKLARI KAÇIRILAN AİLELER DE GELSİN''

“Biz Türkiye'nin dört bir yanından destek aldık. Çocukları kaçırılan aileler de gelsin. Korkmayın. Burada katılım çok yükseldi. Biz sonuna kadar mücadele vereceğiz.”

Aydın, evladına “PKK yöneticileri sıcacık yataklarında yatarken, sizi orada ölüme mahkum ediyorlar. Anne babalarınızı da HDP'nin önünde ölüme mahkum ediyorlar. Güvenlik güçlerine teslim olun. Devletimiz büyük bir devlettir” ifadeleriyle teslim olmasını istediğin söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal