24.06.2020-12:02 (Son Güncelleme:03.05.2024-17:20)


1

Herkes evinin güzel görünmesini ister. Kadınlar evlerinde dekorasyon tasarımlarına oldukça önem verir. Evinizin daha toplu ve güzel gözükmesi için Feng Shui dekorasyon kurallarından yararlanabilirsiniz. Kelime olarak rüzgar ve su anlamına gelen Feng Shui, doğadaki renkleri ve yaşam enerjisini, ortamla uyumlu hale getirmek demektir. Sizde evinizdeki kalabalık görüntüden kurtulmak istiyorsanız söyleyeceğimiz yöntemleri uygulayabilirsiniz.



2

KİRLİ YA DA DAĞINIK ÇAMAŞIRLAR

KİRLİ YA DA DAĞINIK ÇAMAŞIRLAR

Kirli ev demek negatif enerji ki' in evinizde dolaşmasına izin verirsiniz. Eviniz dağınık ve bolca kullanmadığınız eşya varsa kendiniz için problemler yaratıyorsunuz demektir. Bu yüzden bu dağınıklığa ve fazlalığa son verin. Bu sayede daha iyi nefes alabildiğinizi göreceksiniz.



3

YATAK ALTI DAĞINIKLIĞI

YATAK ALTI DAĞINIKLIĞI

Evinizde eşyaları koyacak yer olmadığı için yatakların altına koyuyor olabilirsiniz. Yatak odası Feng Shui' de en önemli alanlardan biridir. Çünkü iyi bir uyku iyi bir yaşamdan geçer. Yatağınızın altındaki dağınıklık sizi huzursuz eder. Bu yüzden yataklarınızın altını toplu tutun ki sağlıklı ve mutlu "ki" enerjisinin dolaşımı mümkün olsun.



4

OTURMA ODASI DÜZENİ

OTURMA ODASI DÜZENİ

Oturma odanızda, mutfağınızda sandalyeleri, masaları sırtınız kapıya doğru olacak şekilde konumlandırın. Bu sayede egemen pozisyonunda oturmuş olursunuz.



5

KAPI GİRİŞİ DÜZENİ

KAPI GİRİŞİ DÜZENİ

Evinizin girişi sizin dünya görüşünüzü yansıtır. Bu yüzden kapı girişlerini süsleyebilirsiniz. Kapı girişinde bulunan paspasın temiz olmasına dikkat edin. Kapı girişinizin dağınık olmaması bu düzen kurallarında oldukça önemlidir. Örneğin kapı girişine bir bitki koyabilirsiniz. Bu aynı zamanda iyi enerjilerinde hayatınıza çekilmesine yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr