09.03.2020-18:37 (Son Güncelleme:03.05.2024-16:54)


1

Hem kendinizi iyi hissetmeniz anlamda hem de dekoratif anlamda evinize yenilik katacak birbirinden anlamlı muhteşem süslerle karşınızdayız. Evinize şans, huzur ve bereket getireceğine inanılan bu objeler sizlere verdiği enerji ile kötü enerjiyi evinizden ve sizden uzak tutacak.



2

Nazar Boncuğu

Nazar Boncuğu

Özellikle Türk kültüründe, çok sık kullanılan aksesuarlardan biri olan nazar boncuğunun nazardan, kötülüklerden ve kıskançlıklardan koruduğuna ve şans getirdiğine inanılır.



3

Nar

Nar

Yeni yılın ve yeni umutların simgesi olan narın bereket ve bolluk getirdiğine inanılır.



4

At Nalı

At Nalı

En tanınmış uğur getiren nesneler arasında yer alan nalın uğur ve şans getirdiğine inanılır. Nal genellikle kapı üzerlerine ya da girişlere asılır.



5

Fatma Ana El

Fatma Ana El

Birçok kültürde yer alan Fatma Ana'nın Eli, nazarlardan koruduğuna inanılır. Fatma Ana'nın Eli aynı zamanda sadakat ve sabır sembolize eder.



6

Fil

Fil

Fil, başarı, güç, üretkenlik, şans, dayanıklılık gibi olguları temsil etmektedir. Aynı zamanda büyükten küçüğe doğru sıralanmış 7 filden oluşan dekoratif nesnelerin bulunduğu yere bereket getirdiğine ve kapıya doğru dizildiklerinde ev sahibi olma şansı verdiğine de inanılmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr