02.03.2021-12:37 (Son Güncelleme:02.03.2021-12:37)


1

İstanbul'da ikamet eden 41 yaşındaki Emriye K. evinin tadilat ile boya işlerini yaptıracağı Veysel T.'nin (34) cinsel saldırısına maruz kaldı.



2

Evin tadilat çalışmaları için beş gün boyunca eve gelen boya ustası 34 yaşındaki Veysel T. işi akşam saatlerine kadar uzatınca Emriye K. evden çıkmasını istedi.



3

Fakat iki saatlik işinin kaldığını dile getiren Veysel T. "Yarın 2 saatlik iş için bir daha gelemem" şeklinde konuştu.



4

Odasına gidip kapısını kilitleyen Emriye K. uyudu. Bir müddet sonra uyanan Emriye K., odasının kapısının zorlandığını anladı.



5

Kapıyı açtığında beş gün boyunca evine gelen Veysel T.'yi görünce hayrete düşen kadın ustayı evden kovdu.



6

Sonraki gün karakola giderek durumu ihbar eden Emriye K.'nın ifadesi şu şekilde:



7

"Evden çıkarken bana küfürler etti. 'Bir kere öpsem ne olur?' deyip cinsel ilişki teklif etti. Beni öpmeye çalışırken de kolumdan çekerek yaraladı."



8

"BENİMLE BİRLİKTE OLMAZSAN..."

"BENİMLE BİRLİKTE OLMAZSAN..."

Evden gittikten sonra ustanın kendisine mesaj gönderdiğini dile getiren Emriye K. "Benimle birlikte olmuyorsan senin ismini yayacağım diye mesajlar atıyor" şeklinde konuştu. K.'nın şikayetinin ardından gözaltına alınan Veysel T. (34) suçlamaları kabul etmedi. İfade verdikten sonra serbest bırakılan Veysel T. ile ilgili, "cinsel taciz", "cinsel saldırı", "tehdit" ve "hakaret" kabahatlerinden altı sene üç aydan on yedi seneye kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR