Evi Musluklarına Kadar Soyuldu, Komşularına İsyan Etti

Mersin'de sezonluk iş için evinden ayrıldığı 3 aylık süreçte musluklarına kadar evi soyulan kadın, komşularının duyarsızlığına isyan etti.

30.09.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-16:16) Evi Musluklarına Kadar Soyuldu, Komşularına İsyan Etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaz başında sezonluk iş için yayla köyüne göç eden aile, ilçe merkezinde bulunan evlerine döndüğünde hırsızların evlerini getirdiği hali görünce büyük şok yaşadı. Gülten Yıldız, hırsızların mutfak musluğundan ymurta tavalarına kadar her şeyi çaldıklarını belirterek komşularına sitem etti. Yıldız, "Hiç mi gören olmadı, bu duyarsızlığa çok üzüldüm." dedi.

EŞYALARI YEVMİYE PARASIYLA ALMIŞLAR

3 aydır Yayla köyünde yevmiye ile çalıştıklarını, bu parayla evdeki beyaz eşyaları aldıklarını ve bazı eşyaları yenilediklerini belirten Yıldız, zaman zaman gelerek kontrol ettikleri evlerinin hırsızlar tarafından talan edildiğini görünce yıkıldıklarını söyledi.

"BU DUYARSIZLIĞA ÇOK ÜZÜLDÜM"

Çocuklarının kitaplarını almak için köyden geldiklerini söyleyen Yıldız, "Geldik şok olduk. Çünkü evimizde hiçbir şey kalmamıştı. Perdelerime varana kadar almışlar. Televizyonum vardı, oturma gurubum vardı, her şeyim vardı, çocuklarımın yattığı yastığa kadar almışlar. Evimiz o kadar da tenhada değil, yol kenarında. Komşularımın veya başkalarının duyarsızlığına çok üzüldüm" dedi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Yıldız, eşyalarını çok zor şartlarda çalışarak aldığını söyleyerek emniyetten ve vatandaşlardan yardım istedi. "Kimseye hakkımı helal etmiyorum. Hiçbir şeyim kalmadı. Serecek çulum bile yok. Kilim, halım, battaniyelerim neyim varsa hepsini yenilemiş gitmiştim. Kapılara da el atmışlar, daha neyimi alabilirler, her şeyi almışlar. Çok zor bir durum, el yıkanan musluğa kadar her şeyi soymuşlar. Herkesten yardım bekliyorum." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal