Everton forması giyen Allan menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi! Fenerbahçe Allan'ı transfer edecek mi? Transferde görüşmeler başladı

Önümüzdeki sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe gündemine son olarak Everton forması giyen orta saha oyuncu Allan’ı aldı. Sarı lacivertliler Allan transferi için görüşmelerini hızlandırdı.

04.07.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-10:23)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmak isterken, Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde kadro planlamalarına devam ediyor.

Yeni sezon öncesinde transferde iddialı hamleler yaparak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe’de son olarak menajerler aracılığı ile kulübe önerilen tecrübeli orta saha oyuncusu için harekete geçildi.

Menajerler aracılığıyla sürpriz isim önerildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’da forma giyen 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Allan’ın kariyerine İngiltere’de devam etmek istemesi ve takımdan ayrılmak istemesi nedeniyle kulüp arayışında olduğu ortaya çıktı. Allan, menajerler aracılığı ile Fenerbahçe’ye önerildi.


Crespo ve Gustavo ayrılabilir…

Sarı lacivertli ekipte Miguel Crespo ve Luiz Gustavo’nun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık olarak orta sahaya mutlaka yaşanacak ayrılıklara göre takviye yapmak istiyor.

Jesus ayrılık olursa Allan’ı istiyor!

Menajerler aracılığıyla kulübe önerilen Allan ismini Jorge Jesus’a sunan Fenerbahçeli yöneticiler tecrübeli teknik adamdan olumlu yönde bir dönüş aldı. Jesus’un mevcut kadrosundan Miguel Crespo ve Luiz Gustavo ikilisinden birisiyle yolların ayrılması halinde Allan’ı kadrosuna görmek istediği öğrenildi.


Bonservis ücreti sorun olmayacak

Önümüzdeki sezon sonunda İngiliz ekibi Everton ile sözleşmesi sona erecek olan Allan için Lampard’ın oyuncuyu kadrosunda düşünmemesi, oyuncunun kariyerine İngiltere’de devam etmek istememesi nedeniyle kulübünün bonservis ücreti konusunda problem çıkarmayacağı düşünülüyor.

Allan’ın Everton kariyeri

2020-2021 sezonunda uzunca bir süredir formasını giydiği İtalyan ekibi Napoli’den tam 23.6 Milyon Euroluk bonservis ücretiyle birlikte İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’a transfer olan Brezilyalı yıldız Allan, Everton formasıyla 57 karşılaşmada süre alırken bu maçlarda 3 asistlik bir katkıyla oynamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal