Evden oturarak para kazanmak artık çok kolay! İŞKUR evde paketleme işi ile maaş garantisi veriyor! İŞKUR paketleme iş başvurusu

İŞKUR evden para kazanmak isteyen vatandaşlara iş imkanı sunmaya devam ediyor. Kısa süre de para kazanmak artık mümkün. Birçok ürünün paketlenmesi ile ek gelir elde etmek için başvurular ve süreç araştırılmaya başlandı. Evden para kazanma yöntemlerinden olan paketleme işi öğrenci ve ev hanımları için büyük fırsat. İŞKUR evde paketleme işi için merak edilenler tüm detaylarıyla haberimizde

19.05.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-15:00) Evden oturarak para kazanmak artık çok kolay! İŞKUR evde paketleme işi ile maaş garantisi veriyor! İŞKUR paketleme iş başvurusu

İŞKUR iş ilanlarını yenilemeye devam ediyor. Binlerce kişiye iş imkanı veren İŞKUR ev hanımları ve öğrencilerin merak ettiği paketleme işi hakkında yenilikler yaparken bir kaç saat ayırarak para kazanmak mümkün hale geldi. Farklı ürünlerin paketlenmesi mümkünken kimlerin bu işten yararlanabileceği merak konusu oldu. Farklı illerde kadrosu açık olan firmalar alımlara devam diyor. İşte evde paketleme işi detayları haberimizde

Yaşanan ekonomik zorluklar sonucunda birçok vatandaş ek gelir elde etme yollarını aramaya başladı. Genellikle perakende işi yapan firmaların üstlendiği paketleme hizmeti gün geçtikçe yoğum ilgi görmektedir. Sermaye ve çalışacak personel gereksinimi olan paketleme içi için evlere gönderimler başladı. Hem birçok kişiye istihdam imkanı verirken kendi bünyesinde büyümeye de gitmektedir.

Paketleme işinden ne kadar kazanabilirim?

Evde paketleme işinden kazanılacak ücret kişinin ne kadar paket yaptığı ile ilgilidir. Fakat evde paketleme işi veren firmalar tek bir kişiye vermiyor. Genellikle firmaların tercihi 5-6 kişilik ekipler olmaktadır.

Evde paketleme işi nasıl bulunur?

Son günlerde dolandırıcılık durumlarının artış göstermesi bu işe de bulaştı. Sosyal medya üzerinden paketleme işi olarak tanıtılarak kimlik bilgileri ve para istenmektedir. Öncelikle evde paketleme işi yapmak için firma bularak direk telefon numarası ile iletişime geçmek önerilmektedir.

İŞKUR evde paketleme işi

1- Sabun paketleme

Evde paketleme işinde en çok tercih edilen sabun paketlemesidir. Genellikle organik sabun olması ve paketlemesinin kolay olduğu söylenmektedir. Temizlik ürünleri 3 ve 6'lı paket olarak hazırlanıp kolilerle paketleme işlemi yapılmaktadır. Paketlemede dikkat edilen hijyen ve özendir.

2- Bardak altlığı paketleme

Ek iş için tercih edilenler arasında bardak altığı da bulunmaktadır. Bu ürünün paketlemesi birçok şehirde son bulurken büyük şehirlerde devamlılığı vardır.

3- Tesbih paketleme

Aksesuar ya da alışkanlık olarak en çok tercih edilen ürünlerin başında gelen tesbih bin yıla aşkın geçmişi vardır. Tesbih firmaları internet üzerinden satışlarına devam ederken yoğun ilgi gösterildiğinden paketleme işinde en çok talep gören ürünlerdendir.

İŞKUR evde paketleme işi

4- Mum paketleme

Dekorasyon olarak tercih edilen mumlara internet üzerinden oldukça fazla rağbet vardır. Mum yapan firmalar şık ve standart mum üretimlerine devam ederken serisi paketleme için devamı olan üründür. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal