Evden Gelen Kötü Kokunun Nedeni Belli Oldu

Esenler’de iki kızıyla birlikte yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen yaşlı kadının evinden gelen kötü kokular gerçeği ortaya çıkardı.

21.05.2021-10:23 - (Son Güncelleme: 21.05.2021-10:23) Evden Gelen Kötü Kokunun Nedeni Belli Oldu

Olay, Esenler Bahadır Sokak'ta meydana geldi. Edilinilen bilgiye göre, yaşlı kadınla aynı binada ikamet eden bina sakinleri binadan gelen kötü koku üzerine durumu polise bildirdi. psikolojik sorunları olan iki kızıyla birlikte yaşayan Dürdane Abay'ın (84) evin kapısına gelen polis ekipleri, ilk önce kapıyı çaldı, ses gelmeyince de çilingir yardımıyla eve girdi. Eve giren ekipler Dürdane Abay'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

YAŞLI KADININ İKİ KIZI POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılayan ekipler, bina çevresinde güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemelerin ardından yaşlı kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yaşlı kadının iki kızı ise ekipler tarafından polis merkezine götürüldü.

'BİNADAN KÖTÜ KOKU GELİNCE KOMŞULARI ŞİKAYET ETMİŞ'

Vefat eden yaşlı kadınla aynı sokakta yaşayan Sait Çelikdemir 'Binadan koku geliyormuş. Ölmüş herhalde komşuları şikayet etmiş bunu koku var diye. Polisler geldi kızları götürdüler. Aile normal bir aile değil her şey var. 3 kişi yaşıyorlardı. İki kızı var zaten onlar problemli. Gelenlere küfür ederler saldırırlar. Milletin üstüne su dökerler.Böyle durumlarla karşılaştık' dedi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal