08.03.2022-15:43 (Son Güncelleme:08.03.2022-15:53)


1

Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk

Amazon'un Amazon Mechanical Turk adında bir sistemi bulunmaktadır. Amazon'un kurduğu bu sistem ile kullanıcılara birtakım işler verilmektedir. Para kazanmak için verilen iş ve görevleri yerine getirmeniz yeterli olacaktır. Amazon, veri toplama ve analizi arttırmak amacı ile dünya çapındaki kişilerden yararlanmayı hedefliyor.



2

MOBROG

MOBROG

Mobrog, internetten para kazanabileceğiniz bir sitedir. Aynı zamanda Mobrog, yatırım yapmanıza gerek olmayan bir sitedir. Mobrog’da anket doldurarak para kazanabilirsiniz. Mobrog’da yaptığınız anketlerden en az 1 tl en fazla ise 10 tl kazanabiliyorsunuz.



3

Freelancer

Freelancer

Freelance, isminden de anlaşılacağı üzere freelance çalışanların yer aldığı bir platformdur. Sitenin içinde pek çok ilan bulunuyor. Aynı zamanda Freelance, oyun biçiminde ilerler.



4

MarketAgent

MarketAgent

MarketAgent de anket doldurarak para kazanılabilecek bir sitedir. MarketAgent firmasının yaklaşık 900 bin kullanıcı vardır. MarketAgent’de yapılan anketlere göre kazanılan paranın tutarında değişiklik olabilir. Yani bazı anketler 5-10 kuruş kazanılırken bazılarından 8-10 tl kazanılabilir.



5

Etsy

Etsy

Etsy internet sitesi, oturduğunuz yerden para kazanma yöntemleri arasında en karlılarından. Etsy’de özellikle kadınlar çok para kazanabiliyor. Etsy internet sitesinde 40 milyona yakın kişi aktif olarak alışveriş yapmaktadır. Ücretsiz hesap açarak siz de satış yapabilirsiniz. Etsy'nin diğer sitelerinden farkı ise daha çok el işi ürünlere yönelmesidir.



6

Udemy

Udemy

Udemy internet sitesi çeşitli konularda eğitim verilen bir platformdur. Udemy’de dil eğitimleri, yazılım eğitimleri, tasarım eğitimleri gibi birçok konuda kurslar verilmektedir



7

Swagbucks

Swagbucks

Swagbucks internet sitesi, genellikle anket doldurulması karşılığında para veren bir platformdur. Swagbucks’ı daha çok ABD'deki insanlar üye olup para kazanmaktadır.



8

NeoBux

NeoBux

Evden para kazanma yöntemlerinden biri de reklam izlemektir. NeoBux internet sitesinde reklam zilemesi yaparak para kazanabilirsiniz. Tabii ki kazanılan para reklam süresi ve türlerine göre değişiklik gösteriyor.



9

Fiverr

Fiverr

Fiverr, freelancerların kolaylıkla para kazabileceği bir platformdur. Freelancerlar siteye üye olduktan sonra orada yapabilecekleri işleri ve ücretlerini belirtmeleri sayesinde para kazanabiliyorlar. İş yaptırmak isteyen kullanıcılar ilanlara bakarak, iş verirler. Ödenen paranın güvende tutulması için ödeme en başında yapılır. Yapılan ödemeyi Fiverr bu parayı güvende tutar.



10

Medium

Medium

Medium internet sitesi 2012 yılında yazarlara ücretsiz kolay blog yazma hizmeti vermek için kurulmuştur. Medium, zahmetsiz ve hazır bir blog açmak isteyenlerin başvurduğu bir sitedir. Partnerlik programı adı altında yazılan yazıların karşılığı olarak Medium, bir miktar ödeme yapıyor. Bu sitede yapılması gereken tek şey yazı yazmaktır. Yazılan yazılara alınan etkileşimler de bir kazanç kapısıdır.



11

Qmee

Qmee

Qmee internet sitesinden arama motorlarında gezerek para kazanılabiliyor. Qmee internet sitesinin amacı ise Google ve diğer arama motorlarında yapılan aramaları takip etmektir. Bu internet sitesine üye olan insanların yapması gereken şey ise bir eklenti verilerek bilgisayarlarına kurmak. Daha sonra yapılan aramalardan para kazanılabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr