Evde gri saç rengi nasıl elde edilir? Evde gri saç boyama yöntemleri

Sizlerde saçlarınızda bir farklılık yaratmak ve gri rengi boyatmak istiyorsanız evde, gri saç rengi nasıl elde edilir yazımızı detaylarını okuyabilirsiniz. İşte, kuaföre gitmeden gri saç boyama yöntemleri.

23.06.2022-13:53 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-13:53) Evde gri saç rengi nasıl elde edilir? Evde gri saç boyama yöntemleri

Saçlarını farklılık yaratmak isteyen kadınlar, saç rengi olarak gri rengi de seçebiliyorlar. Kuaföre gitmeden evde saçlarını griye rengine çevirmekte elbette mümkün. Ama ilk olarak bununla ilgili saçlarınızı gerçekten griye boyamak isteyip istemediğinizden emin olmalısınız.

gri saç rengi

Şayet, kararınızı verdiyseniz o zaman gri saç boyası arayışına girebilirsiniz. Saç boyalarıyla ilgili piyasada çok sayıda gri saç rengi boya markası bulunuyor. Siz siz olun, ucuz ve markasız olan saç boyalarından kesinlikle uzak durun. Çünkü bu boyalar saç renginize dalgalanmalara neden olabilir ve saçlarınızı yıpratabilir.

Evde gri saç rengi nasıl elde edilir

Saçlarınızın griye dönmesi için kendimize uygun bir zaman dilimi belirleyin. Çünkü kozmetik mağazasından aldığınız gri saç boyaları saçlarınızı hemen gri renge dönüştürmez.

Evde gri saç rengi nasıl elde edilir?

Saçlarınızı, gri renge boyamadan önce yapmanız gereken ilk işlem 30 ya da 40 bölümlük saç açıcı almanız veya bunun yerine oreal kullanarak saçlarınızı platin rengi kadar açmaktır.

Evde gri saç rengi nasıl elde edilir

Saç açıcı kullandıktan sonra saçlarınızda turuncu renkler ortaya çıkabilir. Bu renkleri yok edebilmek içinse, saçlarınızı açtıktan sonra saç döneri uygulamalısınız. Saçlar istenilen bir platin rengine ulaştıktan dilediğiniz marka saç boyası ile saçlarınızı boyayabilirisiniz.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal