12.05.2018-18:01 (Son Güncelleme:18.04.2024-12:04)


1

Örneğin bir adet dar dolap edinerek burada kutular ve saklama sepetleri ile ayakkabı, şemsiye, şapka, atkı ve eldiven hatta faturalarınızı saklayabilirsiniz. Bir diğer üniteyi ise portmanto olarak kullanabilirsiniz



2

Seçeceğiniz bir ayna ve önüne yerleştireceğiniz aksesuarlarla konuklarınız için şık bir karşılama yapabilirsiniz. Değişikliklerden sonra hala yeriniz kaldıysa antrenizin bir köşesine dar bir kanepe, ufak bir koltuk ya da sandalye koyabilirsiniz.



3

Ya da kitaplık, çalışma alanı gibi farklı amaçlar için kullandığınız alanları perdelerle oturma alanından ayırabilir ve pratik yoldan görüntüyü iyileştirebilirsiniz.



4

Uzun kitaplıkları dar alan ve köşelerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Tekerlekli üniteleri ise amacınıza yönelik olarak istediğiniz alana çekebilirsiniz. Örneğin balkon kapısı ya da pencere yanında veya altında kullanabileceğiniz bir alan var; fakat buraya koyacağınız herhangi bir ünite kapıların ya da pencerelerin rahatça açılmasını engelliyor.



5

Evinizde ayrı bir çamaşır odasına sahip olmayabilirsiniz. Ama bu, çamaşırları organize edebileceğiniz bir alana sahip olamayacağınız anlamına gelmiyor. Duvara monte edilebilen sistemler az yerde adeta harikalar yaratmanızı sağlıyor.



6

Çamaşır askılıkları, ütü masası, ütü, kirli çamaşır sepeti gibi pek çok alet ve eşyayı duvara monte sistemlerle saklayabiliyorsunuz. Üstelik sahip olduğunuz alanlardan fedakarlık etmeden, kurulu düzeninizi bozmadan. Balkonlar, merdiven boşlukları, misafir odasında istediğiniz takdirde böyle bir köşe yaratabilirsiniz.



7

Çamaşır odaları ya da alet edevatlarınızı sakladığınız mekanlar çoğu kez karışıklığa teslim olmuşlardır. Tüm fazlalıkların durduğu bu odalarda aradığınızı bulamamanın yanı sıra kapısından içeri adım bile atamıyor olabilirsiniz. Kiler sistemleri, raflı üniteler, saklama kutuları, sepetler sahip olduğunuz eşyaları organize etmek için faydalı olabilir.



8

Böylece neyi nerede muhafaza ettiğinizi bilir aradıklarınızı rahatlıkla bulabilirsiniz. Bir eşyayı aramakla kaybedeceğiniz vakti de kazanmış olursunuz. Ayrıca odaya girdiğinizde içiniz ferahlar.



9

Genellikle evlerin az kullanışlı alanları çamaşır odası olarak kullanılır. Ancak tercih edeceğiniz ünitelerle evinizin bu odasını da çok işlevli hale getirebilirsiniz



10

Modüler üniteler, raylı ve tekerlekli sistemlerle hem düzeni rahatça sağlayabilir hem de aradıklarınızı kolaylıkla bulabilirsiniz.



11

Genellikle evlerin az kullanışlı alanları çamaşır odası olarak kullanılır. Ancak tercih edeceğiniz ünitelerle evinizin bu odasını da çok işlevli hale getirebilirsiniz.



12



13

Eğlence, dinlence, yemek gibi pek çok günlük aktiviteyi oturma odalarında yürütürüz. Eşyaların çok oluşu ya da CD, DVD, kitap, dergi gibi eşyalarınız çoksa ya da tv kumandası, DVD oynatıcısı gibi pek çok ev aletine sahipseniz bunları saklayabileceğiniz işlevsel ama aynı zamanda da pratik olan çözümlere ihtiyacınız olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR