Euroleague’den sonra ligde karşılaşacaklar: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 26. haftasında karşı karşıya gelecek. Euroleague’de de karşılaşan iki dev takım, mücadeleden galip ayrılan taraf olmayı hedefliyor. Peki Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maç hakkında merak edilenler…

08.04.2024-17:38 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-17:38) Euroleague’den sonra ligde karşılaşacaklar: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbol Süper Ligi’nde lider Anadolu Efes, deplasmanda ikinci sırada yer alan Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak. Birkaç gün önce oynanan Euroleague maçında kazanan taraf olan Anadolu Efes, Ataşehir deplasmanında yeniden galip olan taraf olmaya çalışacak. Rakibine Euroleague’de evinde yenilen Fenerbahçe Beko ise bu sefer rövanşı almayı hedefliyor. Peki Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26. hafta maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.30’da karşılaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele Bein Sports 5 ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Euroleague’den sonra ligde karşılaşacaklar: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Maçtan notlar

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında Türkiye Ligi'nde oynanan 154 maçta Anadolu Efes 92 galibiyet kazanırken sarı lacivertliler 62 galibiyet elde etti.

Anadolu Efes, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 25 maçta 22 galibiyet aldı. Fenerbahçe Beko'nun ise 24 haftada 21 galibiyeti bulunuyor.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes mücadelesini Yener Yılmaz, Sinem Tetik Akbayrak ve Duhan Köyiçi hakem üçlüsü yönetecek. Fenerbahçe Beko'da Yiğit Hamza Mestoğlu maç kadrosunda yer almayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal