Euroleague’de çift maç virajı: Anadolu Efes Olympiakos’u konuk ediyor

Anadolu Efes, THY Euroleague’in 30. haftasında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Lacivert beyazlılar çift maç haftasında hata yapmama peşinde olacak. İşte karşılaşmadan notlar…

19.03.2024-16:33 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-16:33)

Euroleague’de normal sezonunun yavaş yavaş sonuna gelinirken Anadolu Efes’in son haftalarda hata yapma şansı iyiden iyiye azaldı. Lacivertli beyazlı temsilcimiz ligin 30. haftasında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Bu hafta çift maç oynayacak olan Anadolu Efes, son haftalarda formda olan rakibini yenerek Play-off hedefini sürdürmek istiyor. Efes’in Play-off hattının en sonuncusu olan Partizan ile arasında 1 galibiyetlik bir fark bulunuyor. Peki Anadolu Efes Olympiakos maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Anadolu Efes Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Anadolu Efes ile Olympiakos ile 19 Mart 2024 Salı günü (bugün) saat 20.30’da başlayacak. 

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan kritik karşılaşma S Sport ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Euroleague’de çift maç virajı: Anadolu Efes Olympiakos’u konuk ediyor

İki takımda da eksikler var

Anadolu Efes'te Doğuş Özdemiroğlu ve Erten Gazi, sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almayacaklar. Olympiakos cephesinde ise Nikola Milutinov ve Naz Mitrou-Long, İstanbul kafilesinde bulunmuyorlar.

Bu sezon EuroLeague'de dalgalı bir performans gösteren Anadolu Efes, oynadığı 29 maçta 12 galibiyet elde ederken 19 kez mağlup oldu. Efes, şu anda ligde 14. sırada bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal