Euroleague Final Four ne zaman, nerede oynanacak? Final Four'da hangi takımlar var? Final Four bilet fiyatları ve Efes'in rakibi

Anadolu Efes'in Final Four'a yükselmesiyle birlikte Euroleague Final Four araştırmaları başladı. Euroleague Final Four 2022 karşılaşmaları nerede ve ne zaman? Hangi takımlar birbiriyle eşleşti? Final Four bilet ücretleri ne kadar? Anadolu Efes'in rakibi kim olacak? Gibi pek çok soru gündeme geldi. İşte Euroleague Final Four hakkında merak edilen her şey...

16.05.2022-13:42 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-13:42) Euroleague Final Four ne zaman, nerede oynanacak? Final Four'da hangi takımlar var? Final Four bilet fiyatları ve Efes'in rakibi

Turkish Airlines Euroleague Play-Off dördüncü maçında Anadolu Efes ile Olimpia Milano karşılaştı. Karşılaşmada Olimpia Milano'yu 75-70 yenen Anadolu Efes serisini 3-1 yaptı. Karşılaşmanın ardından Euroleague Final Four'da hangi takımların yer alacağı ve Anadolu Efes'in rakibinin kim olacağı merak konusu oldu. 

Final Four 2022'de Anadolu Efes, 19-21 Mayıs tarihlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da parkeye çıkacak. Karşılaşmalar Stark Arena'da yapılacak. 

Final Four 2022'de hangi takımlar yer alıyor? 

Real Madrid'in Maccabi Tel Aviv'i geçmesinin ardından, Anadolu Efes'de Final Four'a adını yazdırdı. Dörtlü finalde yer alacak son iki takım, Bayern Münih - Barcelona ve Monaco-Olympiakos karşılaşmalarından galip çıkanlar olacak. 

Euroleague Final Four ne zaman

Anadolu Efes'in rakibi kim olacak? 

Euroleague Final Four 2022'de Türkiye'yi temsil edecek olan Efes, Olympiakos - Monaco karşılaşmasının kazananı ile yarı finalde karşılaşacak. 

Lacivert-beyazlı takım, 2000 yılında ilk kez Euroleague'de son dört içinde yer almıştı. Anadolu Efes, 2001 yılında Suproleague Final Four'da yer almış, 2019 yılında ise Euroleague Final Four'da finalde mücadele edip sezonu ikinci olarak kapatmıştı. Anadolu Efes, Euroleague'de geçen sezon ise şampiyon olmuştu.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal