18.03.2021-11:57 (Son Güncelleme:09.09.2023-11:15)


1

Micheal Jackson

Micheal Jackson

Popun Kralı Jackson da ne yazık ki bir estetik bağımlısıydı.



2

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Türk oyuncular arasında oyunculuk yeteneği kadar yakışıklılığıyla da ün salmış olan Kıvanç Tatlıtuğ'un diş estetiği yaptırdığı ortaya çıktı. Oldukça değiştiği görülen Tatlıtuğ'un eski halleri görenleri şaşırttı.



3

Seda Sayan

Seda Sayan

Sanat camiasının dikkat çeken isimlerinden olan Seda Sayan, yaptırdığı estetik işlemlerle sık sık gündeme geliyor. Sayan son olarak yaptığı paylaşımda burnundaki farklılık ile dikkat çekti. Ünlü sanatçının takipçileri paylaşımın altına “Sedacım burnuna ne yaptın tanıyamadım neredeyse” “Kendini ne hale getirdin” şeklinde yorumlar yapıldı.



4

Cher

Cher

1960'larda geçirdiği burun operasyonunu düzeltmek isteyen Cher, 40 yıldır yüzünü kabul edilebilir hale getirmekle uğraşıyor.



5

Yanlışlıkla burun delikleri dikildi

Yanlışlıkla burun delikleri dikildi

Estetik operasyon yaptırıp burnunu dikleştirmek isteyen kadın, kabusu yaşadı. Geçirdiği ameliyat sonrasında hayal ettiği burnu görmek isten kadın, burun deliklerinin dikilmesiyle hayatının şokunu yaşadı. Durumun düzeltilmesi için aynı yerde ikinci kez ameliyat olan kadının bir burun deliği açıldı, diğeri kapatıldı. Soluğu savcılıkta alan kadın, kendisini ameliyat edenin cerrah değil, Kulak-Burun-Boğaz doktoru olduğunu öğrenince bir şok daha yaşadı.



6

Akasya Aslıtürkmen

Akasya Aslıtürkmen



7

Ceylan

Ceylan



8

Fatih Ürek

Fatih Ürek



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr