13.06.2022-10:11 (Son Güncelleme:13.06.2022-10:20)


1

Genç yaşında iki çocuk sahibi olan kadın vücudundaki deformasyonlardan şikayet ederek Brezilya popo kaldırma ameliyatı yaptırmak için harekete geçti. Vücut hatlarının kıvrımlı olmasını, kalçasının daha şekilli olmasını istediği için istediğini belirten Smith, son yıllarda popüler olan Brezilya popo kaldırma prosedürünü uygulattı.



2

Ameliyatın ardından uyandığında bir şeylerin ters gittiğini ifade eden Smith, “Hayatımın en büyük pişmanlığı. Keşke hiç estetik ameliyat yaptırmasaydım. Neredeyse ölüyordum” dedi.



3

Sosyal medyadan bulduğu bir estetik kliniğine gittiğini ifade eden Smith, “Ameliyatın 3 saat süreceğini söylemelerine rağmen tam 5 saat boyunca operasyondaydım. Ameliyattan uyandığımda kalçamın üzerinde yatıyordum. BBL ameliyatından sonra kalçanın üzerinde yatamayacağımı biliyordum. Bu yüzden bir şeylerin ters gittiğini anladım” dedi.



4

Ameliyat sonrasında vücudunun çeşitli yerlerinde ağrı hissettiğini dile getiren Smith, “Ağrı kesici olmadan bu acıya dayanmam mümkün değildi. Doğumdan 100 kat daha ağrılıydı.



5

Tamamen dayanılmaz bir noktaydım. Çığlık attım ve derimin rengine baktım. Çiğ bir kırmızı renkteydi. Çok korkmuştum. Ertesi gün ise göğsümdeki ağrı şiddetini daha da artırdı. Nefes almakta zorlanmaya o zaman başladım’’



6

Bir hafta hastanede kalan genç kadın, dayanılmaz acıları nedeniyle başka bir doktora gitmeye karar veren Smith, “Kalbimde bir problem oluşmaya başladı. Doktorum brugada sendromu olduğunu söyledi.Kalp içinde elektriksel uyarıların iletilmesi ile ilişkili ani kalp ölümlerine yol açan bir hastalık olduğundan şüpheleniyor.



7

Kalçamdaki ağrılarım devam ediyor ve kaburgalarımda yumrular var. Hastane revizyon ameliyatı teklif etti ama kesinlikle reddettim” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr