31.08.2022-10:17 (Son Güncelleme:09.05.2023-15:32)


1

Takipçilerine destek oluyor

Takipçilerine destek oluyor

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, takipçileriyle soru-cevap yaparak, takipçilerine yardımcı olmaya devam ediyor.



2

Gelen itiraflar

Gelen itiraflar

Takipçilerinden gelen itirafları sosyal medya hesabından paylaşan Esra Ezmeci, gelen itiraflarla adından söz ettiriyor.



3

İşte gelen sorular...

İşte gelen sorular...

Ezmeci, gelen "Baldızımla bir süre ilişkim oldu, ablasıyla evlendim. Baldızım 'Bırak beni al diyor' diyor. Ne yapmalıyım?" sorusuna Ezmeci, "Artık baldızınızla iletişimi tamamen kesin ve eşinize odaklanın. Bu şekilde ikisiyle de ilişki yaşamanız yanlış olmuş. Ama artık ablasıyla evlisiniz ve evliliğinize odaklanın." yanıtını verdi.



4

"Kaynanam 60 yaşında. Erkek kardeşim 25 ve birlikteler! Eşim susmuyor..." sorusuna Ezmeci, "Burada kardeşinizle konuşup doğru yolu göstermeniz en doğrusu olacaktır." yanıtını verdi.



5

“Yengem sürekli temasta bulunuyor benden de bir şeyler bekliyor bundan nasıl kaçabilirim” sorusuna ise “Siz tamamen uzakta kalın ve böyle bir şey olursa sert ve ters tepki gösterin” dedi.



6

“Eşim günde 3 defa ilişki istiyor ama göğüslerim küçük olduğu için dalga geçiyor kıyafetimi çıkaramıyorum” sorusuna “Siz böyle durumlarda eşinizle açıkça konuşun, bu şekilde ilişkiden uzaklaştığınızı söyleyin. Sonuçta bu sizin beden özelliğiniz, gerçekten rahatsız olursanız ilerde estetik müdahale düşünürsünüz ama eşinizin bu şekilde söylemesi hoş değil” dedi.



7

“Eşim benden dinimizce uygun olmayan şeyler istiyor nasıl vazgeçirtebilirim” sorusuna “Siz hoşunuza gitmeyen ve kabul etmeyeceğiniz şeylerde net tavırda olun ve bu konuda hiç açık kapı bulamasın” dedi.



8

"Eşimle haftada 7 defa ilişkiye giriyoruz normal midir” sorusuna “İki tarafta mutlu ve keyif alıyorsa normaldir.” cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr