Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında? ? Psikolog Esra Ezmeci hakkında bilgiler

Star TV'de yayınlanan ve Demet Akalın ile Alişan sunduğu 'Sabah Sabah' programına konuk olan Psikolog Esra Ezmeci, verdiği tavsiye niteliğindeki bilgilerle izleyenleri bilgilendirirken aynı zamanda kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında? ? İşte, Psikolog Esra Ezmeci hakkında bilgiler

25.04.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-12:16) Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında? ? Psikolog Esra Ezmeci hakkında bilgiler

Star TV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı yayınlarından biri olan ve Demet Akalın ile Alişan sunduğu 'Sabah Sabah' programın konuğu Psikolog Esra Ezmeci oldu. Verdiği bilgiler izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilirken Esra Ezmecinin hayatı ve kim olduğu da merak ediliyor.

Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında?

1 Ağustos 1986 yılından İstanbul'da doğan Esra Ezmeci, 2003 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne girdi. Burada İletişim Fakültesi'ne bağlı Halka İlişkiler bölümünü bitiren Esra Ezmeci, lisans eğitimini tamamladıktan sonra 2011 yılında kazandığı İstanbul Haliç Üniversitesi'ne geçiş yaptı. Haliç Üniversitesi'nde Psikoloji alanında eğitim alan Ezmeci, bölümünü birincilik ile tamamladı ve daha sonrasında aynı kurumda Klinik Psikoloji yüksek lisansına başladı.

Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında

Yüksek lisansını bitirdikten sonra Adli Bilimler alanına geçen ve burada doktorasını yapan Esra Ezmeci, bu güne kadar .ok sayıda Psikoloji alanında kitaplar yazdı. Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci kimliği ile yazdığı ilk kitabını 2018 yılında yayımlayan Ezmeci'nin bu kitabı halen en çok satanlar listesinde yer alıyor.

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, gündelik yaşam ile ilgili ve aynı zamanda ikili ilişkilere dair önemli çıkarımlar yaparken, ayrıca sosyal medya hesaplarında takipçilerine ve okurlarına da destek oluyor. Verdiği bireysel danışmanlıkların yanı sıra aile, ilişki ve evlilik danışmanlığı da yapan Ezmeci, ergen psikolojisi ile bağımlılık tedavisi alanında da danışmanlık hizmeti veriyor.

35 yaşında olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin bu güne kadar 'Kararı Ben Veririm', 'Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir', 'Süt Lekesi' isimli kitapları okuyucularla buluşmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal