Esra Ezmeci instagram hesabı

Son zamanlarda sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri Esra Ezmeci. Peki Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci sosyal medya hesabı nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-22:00 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-22:00) Esra Ezmeci instagram hesabı

Klinik psikolog ve aynı zamanda yazar olan Esra Ezmeci gerek yöntemleriyle gerek sosyal medya üzerinden ona gelen itiraflarla adından sıkça söz ettiren isimlerden biri oldu. Peki Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Esra Ezmeci kim

Esra Ezmeci 1 Ağustos 1986 senesinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. 2003 senesinde üniversite öğrenimine İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde başlamıştır. 2011 senesinde İstanbul Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünü birincilikle tamamlamıştır ve klinik psikoloji bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Yüksek lisansını bitirdikten sonra doktora eğitimini ise Adli Bilimler bölümünde tamamlamıştır. Şu an hem Uzman Klinik Psikolog olarak hem kitap yazarak hem de sosyal medyadan insanlara edindiği bilgileri ulaştırarak hayatına devam etmektedir. Esra Ezmeci'nin şahsi Instagram hesabı @esraezmecii şeklinde bulunabilir.

Esra Ezmeci Kimdir

Esra Ezmeci'nin kitapları

Esra Ezmeci kitap içeriklerinde psikolojik olarak daha güçlü iletişim ve ilişkiler kurmayı insanlara öğretmeyi hedeflemektedir. Esra Ezmeci'nin Kararı Ben Veririm, Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli kitapları vardır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal