13.03.2024-15:26 (Son Güncelleme:13.03.2024-15:26)


1

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine ortalığı karıştıran bir itiraf yer aldı.



2

5 senelik evli olduğunu söyleyen kadın konuk eşinin lüks hayat sözünü tutmamasından dolayı artık çıldırdığını ve eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evi üç kez yaktığını söyledi. Kadın konuğun devamında anlattıkları karşısında ise Esra Ezmeci şoke oldu.



3

Hafta içi her gün Beyaz TV'de ekranlara gelen Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programında edilen itiraflar sosyal medyada sık sık gündeme oturuyor.



4

Programa bu defa 5 yıllık evli olduğunu söyleyen kadın konuğun açıklamaları damga vurdu.



5

Kocasının kendisine lüks bir yaşam sözü verdiği belirten konuk eşinin sözünü tutmadığını ve eşinin ailesiyle yaşamak zorunda kaldığını söyleyerek sitem etti.



6

Bu duruma daha fazla dayanamadığını söyleyen kadın konuk başka bir eve çıkmak için yaptığı şeylerle Esra Ezmeci'nin bile kanını dondurdu.



7

Eşinin onu sürekli oyalamasından sıkıldığını söyleyen konuk 'Benim aklıma bir fikir geldi ve evde yangınlar çıkartarak bunları üç harflilerin üzerine atmak' dedi. Ezmeci ise bir dakika diyerek 'Böyle bir vaka vardı bizim programımızda da vardı. Yani evin içinde ateşler yangınlar çıksın bunu da üç harfliler yapsın diyelim diyorsun. Vallahi şeytanın aklına bile gelmez' diye şaşkınlığını ifade etti. Önce kibrit ile mutfağın perdelerini yaktığını söyleyen konuk, kayınvalidesi ve kayınpederinin üç harflilerin yaptığına inanmaması üzerine küçük küçük yangınlar çıkarmaya devam ettiğini belirtti. Kayınvalidesinin yatak odasını ve evdeki tüm eşyaları yaktığını dile getiren kadın konuk 'En sonunda bu olaylardan etkilendiler ve inandılar.' diye konuştu. Konuk canlı yayında 'yangınları çıkartan bendim. Onlar bunu bilmiyordu. Buradan duysunlar istedim' dedi. Esra Ezmeci ise kadın konuğa önce eşiyle yüzleşmesi gerektiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr