31.03.2021-17:30 (Son Güncelleme:14.05.2021-14:53)


1



2



3

İki çocuk annesi Esra Karakuş, Esra Erol'da da alt komşusu Cengiz'i sevdiğini ve onunla kaçtığını söyledi. Esra Karakuş, izleyenlerin önünde Ferdi'ye Cengiz'i sevdiğini söylediğini iddia etti.



4

İmam nikahlı eşini arayan kadın yayına katıldı. Programa bağlanan bir kadın ise, 3-4 ay birlikte olduk. Ben mekanda çalışıyorum Ahmet'le orada tanıştık.



5

Bana nikah kıyacaktı ama kıymadı. Ahmet bana boşandığını söyledi ve beni de aldattı. Ahmet beni annesiyle bile tanıştırdı" dedi. Eşinin başka bir kadınla birlikte olduğunu duyan kadın ise anlaşmalı olarak boşanmak istediğini söyledi.



6

Zeynep isimli 19 yaşındaki genç kız, anlattıklarıyla bir fuhuş çetesini çökertmişti.



7



8

Kibar Ünavar isimli kadın, 16 yıl önce vefat eden eşini öldürdüğünü itiraf etmişti.



9

Yufkacı Muammer olayında ise ilginç bir itiraf yapıldı. Aynı isimli iki eltinin Muammer Ay adlı şahsa kaçmasıyla başlayan olayda küçük elti, diğer elti ve Muammer Ay için ''onlar birbirlerini çok seviyor'' demişti.



10

Esra Erol'un evlilik programına katılan gelin adayı Ayça; “Bizlere sözleşme imzalatılıyor. Günlük para alıyoruz. Ben, damat adayı Ahmet’le gerçek bir aşk yaşamadım. Birlikte yemeğe dahi çıkmadık. Her şey kurmaca. Programda bana taktığı yüzük bile annemin Umre’den getirdiği yüzük” demişti.



11



12

63 yaşındaki Hatice Kılıç’ı internette tanıştıktan sonra 30 bin lira dolandıran İlyas Çelik, canlı yayında her şeyi itiraf ettikten sonra polis tarafından gözaltına alınmıştı.



13

Sultan adındaki yaşlı kadın, gelini ile damadının ilişkisi olduğunu itiraf etmişti.



14



15

Programa katılanların yanı sıra sunucu Esra Erol'da bir itirafta bulunmuştu. ''Yıprandığımı, tahammülsüz bir insan olmaya başladığımı görüyorum. Bazen öyle bir an oluyor ki o an stüdyodan çıkıp gitmek istiyorum. Gerçekten 'hoşça kalın sayın seyirciler' deyip çıkmak istiyorum.''



16

Genç kadının komşusuna kaçtığı ve bebeğinin de ondan olduğu programda itiraf edilenlerden biriydi.



17

Ailesini bulmak isteyen kadın, gelen itirafla doğduğu hastanede çalışan kişi tarafından evlatlık verildiğini öğrenmişti.



18

Ercan isimli adam, karısının hamile olduğunu öğrenince, karısı ile hiç beraberlik yaşamadığını itiraf etmişti.



19

Yaşlı adam, 23 yaşındaki engelli kızını para karşılığı başka adamlarla birlikte olmaya zorladığı ortaya çıkmıştı.



20

Ömer Kambur, dini nikahlı eşi Zekiye Kambur’u Serap isimli genç bir kadınla aldattığını itiraf etmişti.



21

Nazan Kaya adlı kadın, yaşlı bir adam tarafından tecavüze uğradığını itiraf etmişti.



22

Deniz Gelen isimli adam, 5 yaşındaki Eylül için DNA testi istemişti. Ancak küçük kızın annesi, babasının o olmadığını itiraf etmişti.



23



24

Esra Erol'un evlilik programına katılan Şilan, görüştüğü adam olan Cüneyt'in kendisini arayarak ''herkese ayrıldık diyelim'' dediğini ifşalamıştı.



25

Programa katılan Mevla Kaya isimli kadın kocasının geri dönmesi için çağrıda bulunmuştu. Kocası ise başka bir kadınla birlikte olduğunu açıklamıştı.



26

Evli ve 5 çocuk babası olan F.S. imam nikahlı karısının üzerine kuma getiridğini ve önceki eşi ile tanıştırdığını itiraf etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr