Esra Erol'un kardeşi Eda Erol göbeğini açıp karın kaslarını sergiledi

Bir dönem Alişan ile nişanlılık süreci geçiren sunucu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol, karın kaslarını sergilediği son pozuyla Instagramı salladı. Takipçilerinden tam not alan Eda Erol'un paylaşımı beğeni rekoru kırdı.

13.05.2022-00:28 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-00:28) Esra Erol'un kardeşi Eda Erol göbeğini açıp karın kaslarını sergiledi

Ünlü sunucu Esra Erol'un kız kardeşi ve aynı zamanda dizi oyuncusu Eda Erol, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kulanıyor ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

Eda Erol

Bir dönem ünlü şarkıcı Alişan ile nişanlı olan Eda Erol, evliliğin arifesinden döndükten sonra sporla iç içe yaşam sürmeye devam etti Fit vücuduyla dikkat çeken Eda Erol, her fırsatta pozlarını paylaşıyor ve takipçilerinin beğenisini kazanıyor.

Eda Erol

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'dan Instagramı sallayan poz

1986 yılında doğan ve şuan 36 yaşında olan Eda Erol fiziğiyle genç kızlara deyim yerindeyse taş çıkartıyor. Aktif olarak sporla uğraşan Eda Erol, günlük pozlarını da Instagram hesabı üzerinden paylaşmayı ihmal etmiyor.

Eda Erol

Cesur paylaşımlarıyla adından sürekli söz ettiren Eda Erol, son olarak paylaştığı pozunda karın kaslarını sergilerken, paylaşım takipçilerinden tam not aldı. Kısa sürede beğeni rekoruna ulaşan Eda Erol'un paylaşımına yorum yağdı.

Eda Erol

2 yıl önce 46 Yok Olan adlı dizide boy gösteren Eda Erol, aslında Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümü mezunudur. Oyunculuk konusunda başarılı olan Eda Erol, son olarak Stajyer Mafya isimli bir filmde de rol almıştı.

Eda Erol

Moda sektöründe boy gösteren Eda Erol, genel olarak ablası Esra Erol'un stilistliğini yapıyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal