Esra Erol'un Görümcesi Şafak Özbir Doğum Yaptı! İşte İlk Fotoğraf

'Esra Erol'da' izdivaç programının ünlü sunucusu Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir, anne oldu.

15.06.2017-10:00 - (Son Güncelleme: 15.06.2017-16:01) Esra Erol'un Görümcesi Şafak Özbir Doğum Yaptı! İşte İlk Fotoğraf

ATV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Esra Erol'da' izdivaç programının ünlü sunucusu Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir, anne oldu. Geride bıraktığımız yaz dünyaevine giren ünlü oyuncu Mesut Akusta ile Şafak Özbir çiftinin mutlulukları yeni bebekleriyle taçlandı. Reyting rekorları kıran 'Esra Erol'da' izdivaç programınınn ünlü sunucusu 'Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir geçen sene Fox TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran ve final yapan 'Karagül' dizisinde hayat verdiği 'Kendal' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlenmişti.

Fox TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran 'Karagül' dizisinde hayat verdiği 'Kendal' karakteri ile birçok fan kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Mesut Akusta ile Şafak Özbir bugün bebeklerini kucaklarına alarak, anne baba olmanın heyecanını ve sevincini yaşadı.

MESUT AKUSTA GÜZEL HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ekranların sevilen oyuncusu Mesut Akusta, bu güzel haberi sosyal medya hesabından "Güzel kızımız Berfin Cano'muz dünyamıza hoş gelmiş" notuyla duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal