16.01.2024-16:48 (Son Güncelleme:16.01.2024-17:11)


1

Tüm dünyanın gözü Jeffrey Epstein'in iğrenç fuhuş bataklığına çevrilmişken şimdi de Türkiye'de ABD askerlerine satılan çocuklar olduğu ortaya çıktı.



2

Adana'da birden fazla ailede karşılaşılan bu durum kamuoyunda büyük infiale yol açarken, televizyon programına katılan bir kadının şaşkınlık yaratan sözleri dikkatleri İncirlik Üssü'ne çevirdi.



3

Jeffrey Epstein skandalı, tarihte gördüğümüz belki de en büyük ve en iğrenç fuhuş ağını gözler önüne serdi. Amerikalı finansçı Epstein'in tüm dünyada büyük yankı uyandıran fuhuş adasına dair çocuk kayıpları konuşulurken, bu mide bulandıran skandalın Türkiye ayağı var mı diye merak ediliyordu.



4

Esra Erol'un programına katılan Şükran Berberoğlu, 2 çocuğunun İncirlik'te görev yapan ABD askerlerine satıldığını itiraf etti.



5

ATV’de gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Esra Erol’un yayınına Adana'da katılan Şükran Berberoğlu'nun sözleri damga vurdu. Berberoğlu 2 çocuğunun küçük yaşlardayken ABD’li askerlere satıldığını itiraf etti. Satışı ise çocukların babalarının yaptığını söyleyerek kan dondurdu. Hatice isimli çocuğun 4 yaşındayken, Seçil isimli çocuğunun ise 7 aylıkken verildiğini ifade etti.



6

Berberoğlu kan donduran olay ile ilgili şu ayrıntıları paylaştı: Hatice'yi vermeden önce bir komşum vardı. Avukatın yanında çalışıyormuş. Geldi benim kafama girdi. Ben de veremem dedim.



7

Bir tabla uğruna çocuklarını ABD'li askerlere vermiş

Bir tabla uğruna çocuklarını ABD'li askerlere vermiş

Babalarının yanına gitmiş o da 'Bir tabla verirseniz veririm' demiş. Bir tablaya verdi çocuğumu. Seçil'den de ne kadar para aldığını bilmiyorum. Kendi almış parayı. Beş kuruşunu görmedim. Ben zaten vermek istemedim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr