07.09.2022-12:10 (Son Güncelleme:03.10.2023-11:11)


1

Adem ve Melek

Adem ve Melek

Adem ve Melek Buz çifti Esra Erol'a başvurarak maddi zorluklardan dolayı tüp bebek tedavisi uygulayamadıkları ve kendisinin yardım etmesini istediler. Ünlü sunucu, canlı yayında çifte anne baba olacaklarının müjdesini verdi.



2

Annesi öz oğlunu kabul etmedi

Annesi öz oğlunu kabul etmedi

Esra Erol öz ailesini arayan genç çocuğun çağrısına hemen cevap verdi. Berke'nin önce annesi sonrasında ise babası bulundu. Esra Erol, baba İlhan ile Berke'yi programda bir araya getirdi. Canlı yayında birbirlerine sarılan baba-oğul izleyenleri gözyaşlarına boğdu. DNA testi sonucu öz annesini de bulan Berke Kalem, annesinin kendisini istemediğini öğrendi. Biyolojik annesini telefon ile aradığını söyleyen genç, annesinin kendisi ile dalga geçtiğini anlattı. Kalem’in gözyaşları Esra Erol’u da ağlattı.



3

18 yaşındaki Sümeyra'dan kan donduran itiraf

18 yaşındaki Sümeyra'dan kan donduran itiraf

Sümeyra Altan olayı tüm Türkiye'yi şoke etti. 57 yaşındaki komşusu Hüseyin Selen'den hamile kaldığını söyleyen 18 yaşındaki Sümeyra zihinsel engelli babası ve halasıyla Esra Erol'un canlı yayınına çıkarak yardım istedi. Babasının arkadaşının birgün kendisini görüşmek için çağırdığını, evde eşinin olduğunu düşündüğü için buluşma davetini kabul ettiğini, daha sonra bir bardak içtiğini ve yaşanan hiçbir şeyi hatırlamadığını dile getiren genç kızın sözleri ağızları açık bıraktı. Baygın halde tecavüze uğradığını ve kendisinden 40 yaş büyük komşusunun uygunsuz hallerinin fotoğraflarını çektiğini kendisini tehdit ettiğini dile getiren Sümeyra, Esra Erol'dan yardım istedi.



4

Ceylan ve Ramazan

Ceylan ve Ramazan

18 Kasım'da evden kaçan Ramazan ile Ceylan, Esra Erol'da programına başvurarak sokakta yaşadıklarını ve aileleriyle barışmak istediklerini dile getirdi. 3 aylık hamile olduğunu aktaran Ceylan Hanım, gözyaşları içinde "Ailelerimizle barışıp, onların rızasıyla nikah kıymak istiyoruz. Aile sevgisi görseydim bunlar yaşanmazdı. Beni hep parayla mutlu etmeye çalıştılar, hiç sevgi göstermediler. Annem her şeyi kontrol etmek istedi" şeklinde konuştu. Öte yandan Ceylan'ın annesi Azize Ülgen'in 2018 yılında Esra Erol'da programına başvurarak kızını aradığı ortaya çıktı. Canlı yayına telefonla bağlanan Azize Hanım, kızının el bebek gül bebek yaşadığını belirterek, "Bir gün eve gelince eşyalarını toplayıp gitmiş. Bizi her yerden engellemiş. 4 gün sonra aklıma öğretmeni geldi, Ceylan'ı çok severdi. Onu aradım, 'Ceylan yine evden gitmiş, bizi engellemiş' dedim. O da 'Sen kapat ben arayacağım' dedi. Bir saat Ceylan'la konuşup ikna etmeye çalışmış öğretmeni" Azize Hanım'ın söylediklerini doğrulayan Ceylan, "Annem beni zorla evlendirmek istiyordu" diyerek annesine isyan etti. Azize Hanım ise bunun üzerine "Kızımı evlatlıktan reddediyorum" dedi.



5

Kayınbiraderine kaçtı

Kayınbiraderine kaçtı

Esra Erol'da programına başvuran Taha ve Elif Sunkar, yengeleri Besime Sunkar hakkında şok edici iddilar ortaya attı. Sunkar kardeşler, 3 ağabeyinin öldüğünü 16 yaşındaki küçük kardeşleri İsa'nın yengeleri Besime Sunkar tarafından kaçırıldığını iddia etti. İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Besime Sunkar ise "İsa benim kayınbiraderim ama kocam olacak" dedi.



6

Hasan Yurtalan

Hasan Yurtalan

Esra Erol'un programına başvurarak çocuklarının kötü şartlar altına yaşadığını, ve şiddet gördüklerini söyleyen Hasan Yurtalan, boşanmak için yardım istemiş, Yurtalan, aile huzurunun eşinin ailesi tarafından bozulduğunu öne sürmüştü. Canlı yayında ''Baldızım yılan gibi nereden çıkacak diye bekliyorum'' diyen Yurtalan, baldızıyla ve eşiyle yüzleşti. Hasan Yurtalan, eşinden boşandığı gün çiftetelli oynayacağını dile getirdi.



7

Büşra Yüce

Büşra Yüce

Esra Erol’a katılan Galip Yüce, eşinin çocuklarını da yanına alıp kaçtığını iddia etti. 2 çocukları olan Galip Yüce, 26 yaşındaki eşi Büşra Yüce'nin evdeki yiyecekleri, yorganları ve kıyafetlerini alıp çocukların da üzerine kapıyı kilitleyip gittiğini belirtti. Programa katılan kadın eşinden senelerdir şiddet gördüğünü anlattı. 5 ay önce doğum yapan kadın çocuğun Galip Yüce’den olmadığını itiraf ederek stüdyodakileri şaşkına çevirdi.



8

Yengesi erkek çıktı

Yengesi erkek çıktı

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren bir olay gündeme geldi. İlk olarak yayına eşi Döndü'nün evi terk ettiğini söyleyerek Abdullah katıldı. Ardından suçladığı Döndü de yayına geldi. İşin içine yasak ilişki iddiası eklenince stüdyoda ortalık karıştı. Döndü'nün yasak ilişki yaşadığı Şükrü'nün de yayına bağlandığı programda yasak aşktan, kadın ticaretine kadar ortaya atılan iddialar herkesi şaşkına çevirdi. Ancak en dikkat çeken anlardan bir tanesi Döndü'nün Ayşe yenge dediği kişinin Şükrü çıkması oldu.



9

15 yaşındaki çocuğa kaçan Gülizar

15 yaşındaki çocuğa kaçan Gülizar

ATV'de ekrana gelen Esra Erol programında gündeme getirilen bir olay, büyük yankı uyandırdı. Hasan Akbulut, 23 yaşındaki karısının 4 çocuğunu geride bırakıp Şanlıurfa'da yaşayan 15 yaşındaki çocuğa kaçtığını söyleyerek, dinleyenlerin ağızlarını açık bıraktı. Karısının bulunması için Esra Erol'dan yardım isteyen adam, karısıyla telefonda konuştu. ''Evet 15 yaşındaki Şahin'e kaçtım'' diyen Gülizar, ''Ben burada sığınmacı olarak kalıyorum. Evlendim evleneli şiddet görüyorum'' dedi. Dinledikleri karşısında şoke olan Esra Erol, ''Kaçtığınız kişi bir ergen. Farkında mısınız? Ergenliğe girmiş biri'' dedi. Gülizar ise, ''Evdeki kocamdan iyi kendisi. Kendisiyle internetten, TikTok'tan tanıştık'' diyerek kocasına adeta sinir krizi geçirtti.



10

Esra Erol Fatma olayı

Esra Erol Fatma olayı

Mynet.com’da yer alan habere göre; Resmi nikahlı eşinden ayrılmak ve çocuklarının nüfus kağıtlarını çıkartmak için sevgilisi ile evlenmek isteyen Fatma’nın anlattıkları ağızları açık bıraktı. Fatma’nın anlattıkları ‘filmlerde bile böylesi yok’ yorumlarına neden oldu. Fatma, “Bir gün Yusuf'un kendisini aradığını, evine davet ettiğini ve gelirken mangallık tavuk ve hamile eşi için tatlı almasını istediğini söyledi. Eve gittiğinde evde sadece karı koca Fatma ve Yusuf'un olduğunu söyleyen Erdoğan, evin içinin çok kötü olduğunu belirtti. Sonrasında yemekler yendikten sonra gitmek üzereyken Erdoğan, Yusuf'a bekar bir adam olduğunu ve bu nedenle bir daha kendisini eve çağırmamasını istediğini anlattı.



11

Esra Erol sinirden deliye döndü

Esra Erol sinirden deliye döndü

Eşini aldatan ve boşanmadan başka bir evlilik yapamaya çalışan adamın, Boşanma kararından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Orçun Bey "Çok pişmanım. Zehra'yı tanıdığım güne çok pişmanım. Zehra'yı hayatıma aldığım ve onunla evlendiğim için çok pişmanım. Bu saatten sonra Zehra'yla hiç işim yok" demesi üzerine Esra Erol çılgına döndü. Ünlü sunucu, Hiç utanmıyor musunuz bu cümleleri kurarken? Size yazıklar olsun. Birazcık insanlık, edep ve vicdan... Sizden bir pirinç tanesinden daha küçük bir insanlık taşımanızı isterdim. Bu insan sizin çocuğunuzun annesi. Babam 'bazı insanlar belaya çabuk ulaşsın diye Allah onun önünde çakıl taşlarını kaldırırmış çabuk ulaşsın diye' derdi. Sizin hikayenizi de öyle görüyorum. Bazen bana 'Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz' diyorsunuz ya... Bazen kalamıyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum. Teşekkür edip helallik alamıyorsun" ifadelerini kullandı.



12

Görücü usulü evlendiği eşinden boşanmak için Esra Erol'da programına başvuran ve tepkileriyle sosyal medyada viral olan Cemile Karaca, dün tek celsede boşandı. İki çocuğu için 10 bin TL tazminat ödemesi gereken eşinin kredi çekeceğini öğrenen Karaca'nın "Kredi çekmesin, ben tazminat istemiyorum" demesi Esra Erol'u ağlattı. Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Esra Erol, "Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.



13

Süleyman ve Selcan

Süleyman ve Selcan

Bu hafta Esra Erol'da Süleyman Bey, 4 aylık hamile olan eşinin hava almaya diye çıkıp başkasına kaçtığını dile getirerek yardım istedi. Anlattıkları ise programa damga vurdu. Esra Erol, Selcan hanımı canlı yayına çıkardı. Süleyman bey "Esra Hanım, bu kadın sosyal medyadan çıkmıyor. Karım 'hava almaya gidiyorum' diye evden çıktı başkasına kaçtı" dedi. Selcan Hanım ise "Ben bu adamın dırdırından bıktım. Psikolojim bozulacak. Ben dedim biraz hava alayım. Boşanmak istiyorum" dedi. Esra Erol çiftin isteklerini yerine getireceklerini dile getirdi.



14

Fatma Kaymaz

Fatma Kaymaz

Esra Erol'daki Fatma'nın hamile olduğu biliniyordu. Fatma ile ilgili son iddia ise herkesi üzdü. Fenomenleringizlisirlarii adlı hesaba göre; Doğum yapan Fatma, annesini hiçe sayarak kaçtığı Ahmet tarafından hastanede terk edildi. Fatma'nın şimdi de Tikok üzerinden canlı yayın açıp bebeği üzerinden para istemesi herkesi kızdırdı.



15

Ömür ve annesi

Ömür ve annesi

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına katılan Ömür, 30 yıldır annesinden haber alamıyordu. 14 yaşında istismara uğrayan Ömür’ün annesi Nurcihan hamile kalınca, doğurduktan sonra Ömür’ü terk etmişti. Esra Erol Ömür’ün yüzünü güldürdü. Kısa sürede annesi Nurcihan’ı buldu. Canlı yayında duygu dolu anlar yaşandı.



16

Öldü sanılan Hülya Akgül

Öldü sanılan Hülya Akgül

Geçtiğimiz bölümlerde programa katılan anne Melek Akgül ile oğlu Muhammet İsmail Akgül, Hülya'nin 60 gündür kayıp oluğunu söyledi. Genç kadının öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine duruldu.



17

Fehmi Pazarlı

Fehmi Pazarlı

"Kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar" diyen adam bu sefer de "Medeni Kanun değişmeli" dedi.



18

Halil İbrahim Bey

Halil İbrahim Bey

Esra Erol'la programında 16 yıl önce işlenen cinayet olayı ortaya çıktı. Bugüne kadar birçok cinayet olayının aydınlatıldığı programda bu sefer Esra Erol, öldürülen kişin yakınları tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Olay Halil İbrahim Bey'in programa katılarak birkaç ay önce evlendiği Kibar Ünvar isimli kadının 85 bin lira parasını alıp kayıplara karıştığını söylemesi ile işlenmeye başlandı. Olayın derinlerine inilince Kibar Hanım'ın eşinin 16 yıl önce şüpheli bir şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu olayı ortaya çıkaran Esra Erol ise Kibar ve onun çocukları tarafından tehdit edildiğini açıkladı.



19

Şahan Bey ve Ayfer Hanım

Şahan Bey ve Ayfer Hanım

Esra Erol'la programa Iğdır'dan katılan Şaban Bey, eşi Ayfer'in son yıllarda değişik rüyalar gördüğünü, kendisine ve çevresine ikazlarda bulunduğunu; eğer onun dediği şekilde ibadet etmezlerse öleceklerini söylemişti. Kendi erkek kardeşinin ve kocasının ölüm tarihlerini bildiğini söyleyen kadın, bu sebeple ailesiyle de bozuşmuş. Üç çocuğunu ve oğlunun bir arkadaşını yanına alıp İstanbul'a giden bu kadının rüyasında cinlerle konuştuğu da iddia edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr