Esra Bilgiç Atatürk dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Atatürk dizisinde yıldızlar geçidi!

Disney Plus yayın hayatına geçmek için hazırlanırken dizide ekrana gelecek olan Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatıldığı dizi ekrana gelecek. Dizide rol alacak olan Esra Bilgiç’in hangi karakteri canlandıracağı merak konusu oldu. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

03.06.2022-00:29 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-00:29) Esra Bilgiç Atatürk dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Atatürk dizisinde yıldızlar geçidi!

Türkiye’de 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus şimdiden rekor aboneye ulaştı. Platformda yer alacak olan yapımlarda oldukça merak ediliyor. Platformda 2023 yılında ekrana gelecek olan Atatürk dizisi de oldukça dikkat çekiyor. Dizinin yapımcı şirketi Lenistar Medya olurken çalışmalar devam ediyor. Dizi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 100.yılına özel olarak hazırlandı. TV’den alışık olduğumuz bir çok ünlü isimde dizi de yer alıyor. Son zamanlarda en çook konuşulan oyunculardan biri olan Esra Bilgiç’te dizide rol alan isimlerden biri oldu. Yakında çekimlere başlanacak olan dizi de Esra Bilgiç’in hangi rol ile kamera karşısına geçeceği araştırılıyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Esra Bilgiç hangi rolü canlandırıyor?

Türkiye’nin 100. Yılına özel olarak platformda yer alacak olan Atatürk dizi hakkında araştırmalar devam ediyor. Dizi 2023’de platformda yer alacak. Hazırlıklar devam ederken dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yapacak. Dizinin senaryosu ise yapımcısı olan Lenistar Medya tarafından kaleme alınıyor. Dizide Atatürk’ü canlandıracak oyuncu Aras Bulut İynemli olurken Esra Bilgiç’te Atatürk’ün sevgilisi rolü ile kamera karşısına geçecek. Birsen Altuntaş’ın haberinde yer alan ifadelere göre güzel oyuncu Esra Bilgiç dizide konuk oyuncu olarak yer alacak. Kaç bölümde oynayacağı ise bilinmemektedir. Çekimlere de yakın bir zamanda başlanması planlanıyor.

Esra Bilgiç Atatürk Dizisi

Atatürk dizisi oyuncuları kimler?

2023 yılında Disney Plus’ta yayınlanacak olan Atatürk dizi birçok ünlü isime de tanıklık edecek. Dizi de hangi oyuncuların yer aldığı araştırmaları da devam etmektedir. Ekrana gelecek olan dizi de adeta kırmızı halı töreni yaşanıyor. Atatük dizinde Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Esra Bilgiç, Sahra Şaş, Bertan Asllani ve Emma Watson gibi ünlü isimler yer alacak. Dizi ilk sezonunda 6 bölüm olarak yayınlanacak.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal