20.10.2023-11:53 (Son Güncelleme:20.10.2023-12:11)


1

Bir zamanların en sevilen sevilen dizilerinden olan Mahallenin Muhtarları dizisindeki ''Şirin'' karakteriyle tanınan Esra Akkaya korku dolu anlar yaşadı.



2

Etiyopya'dan evlat edindiği 10 yaşındaki oğlu Can Alex ile Bodrum'da seyir halinde olan ünlü oyuncu Akkaya, bir başka otomobille çarpışarak kaza yaptı.



3

Bir başka otomobille çarpışan ünlü oyuncu geçirdiği kazadan yara almadan kurtuldu. Kazada Akkaya ile birlikte otomobilde bulunan Etiyopya’dan evlatlık edindiği 10 yaşındaki oğlu Can Alex de yara almadan kurtuldu.



4

İki araç da hasarın meydana geldiği kaza üzerine tutanak tuttu.



5

Bir dönemin en sevilen dizilerinden biri olan Mahallenin Muhtarları dizisinde ‘’Şirin’’ rolüyle yer alarak tanınan ünlü oyuncu Esra Akkaya kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Allah korudu. Oğlum arabada, o yüzden çok önemliydi. Çok korktu ama canımıza bir şey gelmedi. Dikkatli gitsinler. Ben ana yoldan gidiyorum, tali yoldan birden araba çıkıyor. Durmanın imkanı yok, sadece yavaşlayabilirsin. Allah hepimizi korusun, en çok çocuklarımızı. Çocuk korkudan hala titriyor. Ben burada yaşıyorum, 7 sene oldu herhalde. Arada bir gidip gelmelerimiz oldu.” ifadelerini kullandı.



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr