04.02.2022-12:06 (Son Güncelleme:18.01.2023-11:28)


1

Keanu Reeves

Keanu Reeves

Keanu Reeves‘in kız arkadaşı Jennifer Syme doğumda, Ava Archer Syme-Reeves ismini verecekleri bebeklerini kaybetmesinden 18 ay sonra bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Henüz çocuğunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Reeves bu acı haberi Matrix serisinin ikinci filmini çekerken aldı.



2

Jim Carrey

Jim Carrey

Jim Carrey ile Cathriona White ilk kez 2012 yılında birlikte oldular, ancak kısa süre içinde ayrıldılar. Daha sonra 2015 yılında tekrar bir araya gelen çift ilişkiyi yine yürütemediler ve yine ayrıldılar. Ancak bu son ve ebedi ayrılıkları oldu, bu ayrılığın üzerinden çok geçmeden White intihar ederek yaşamına son verdi.



3

Beren Saat

Beren Saat

Beren Saat “Türkiye’nin Yıldızları” isimli yarışmada yarışmacıyken lise yıllarından beri sevgili olduğu Efe Güray ile birlikteydi. Daha 20 yaşındaki gencecik Beren Saat’e hayallerinin peşinden koşması için gereken cesareti veren kişi de Efe Güray’dı. Yarışmanın bitip Beren Saat’in ikinci olduğu akşam ikili birlikteydi. Efe o akşam, bunun son görüşmeleri olduğunu bilmeden Beren Saat’i evine bıraktı. Birkaç saat sonra arkadaşının kullandığı bir araçta trafik kazası geçirerek hayata veda etti.



4

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor, 3’üncü eşi Mike Todd’u evlenmelerinden sadece 1 yıl sonra bir uçak kazasında kaybetti.



5

Ece Erken

Ece Erken

2022 temmuz ayında evlendiği eşini kaybeden Ece Erken, hayatıın acısını yaşadı. Mahmutyazıcıoğlu'nun yakalanan katil zanlıları ise ilk ifadelerini verdi.



6

Sorguları devam eden cinayetin tetikçisi Kadir Yasak ve abisi Ali Yasak ile diğer zanlıların ifadelerine göre alacak-verecek meselesi nedeniyle geçen aralıkta taraflar arasında bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmede anlaşamayan Kadir ve Ali Yasak kardeşlerin saldırıyı planladıkları belirlendi. Zanlıların Mahmutyazıcıoğlu’nu vurduktan sonra neden mekandan sürükleyerek sokağa çıkarmaya çalıştıkları yönündeki soruya, “Yaralayıp yolun ortasına bırakacaktık, olay kontrolden çıktı” şeklinde cevap verdikleri öğrenildi. Ek gözaltı süresi verilen 11 şüphelinin haftaya salı günü mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.



7

Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love ile Kurt Cobain’in 2 yıllık ilişkileri Cobain’in 1994 yılında intihar etmesiyle noktalandı. Çiftin Frances Bean Cobain isminde bir kız çocukları var.



8

Lea Michele

Lea Michele

Oyuncu Lea Michele ile Glee dizisinin oyuncularından Cory Monteith 2 yıl boyunca birlikteydiler. Bu ilişkiyi Cory Monteith’in 2013 yılında aşırı dozda uyuşturucudan ölmesi noktaladı. Cory’nin ölümünün ardından Lea, Avustralyalı şarkıcı ve söz yazarı Sia Furler ile birlikte onun için “If You Say So” (Sen Öyle Diyorsan) isimli bir şarkı yazdı.



9

Michelle Williams

Michelle Williams

Oyuncu Mihelle Williams yine kendisi gibi oyuncu olan Heath Ledger ile 2004-2007 arasında 3 yıllık bir ilişki yaşadı. Çok güzel bir birliktelikleri olan çiftin bu ilişkiden bir de kızları oldu. Ebeveynlik sorumluluklarını da paylaşan bu sevimli çiftin mutluluğu, Heath Ledger’in 28 yaşında aşırı dozda ağrı kesici ilaç alarak hayata veda etmesiyle sona erdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr