27.09.2022-17:45 (Son Güncelleme:20.06.2023-09:23)


1

Mariah Carey nişanlısını dansçısıyla aldattı

Mariah Carey nişanlısını dansçısıyla aldattı

İşte Mariah Carey'in nişanlısını aldattığı anlar



2

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ'un sosyal medyaya sızan videosu kafaları karıştırdı. Videoda Kıvanç Tatlıtuğ'un arkada bir kadına samimi bir şekilde sarıldığı görülüyor. Ünlü oyuncunun hayranları bu kadının Başak Dizer olduğunu iddia ederken, bazı kişiler ise Başak'ın orada olmadığını kadının başka biri olduğunu söyledi.



3

Kibariye - Ali Küçükbalçık

Kibariye - Ali Küçükbalçık

Kibariye'nin eşi geçtiğimiz günlerde bir otelde bir kadınla el ele görüntülendi. Kibariye'nin eşi daha önce de sık sık ihanet haberleriyle gündeme gelmişti. Kibariye "Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil, bilemiyorum. Genel konuşacağım, yanlış anlaşılmasın... Bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Tabii ki bu görüntüleri Ali'ye soracağım. Ali, evine çok bağlıdır. Ama bunu gözümle görürsem işler değişir. Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam" dedi.



4

Scott Disick, Kourtney Kardashian'ı aldattı

Scott Disick, Kourtney Kardashian'ı aldattı

Bu aldatma olayından bir süre sonra Khloe'i Tristan'ı affetmişti. Affettikten sonra ne mi oldu? Tristan, Khloe'nin kız kardeşinin en yakın arkadaşı Jordyn Woods ile Khloe'yi yeniden aldattı.



5

Scott

Scott

Scott'ın eski sevgilisi Chloe Bartoli ile birlikte şezlong sefası sürerken, saçlarını düzeltirken ve birbirlerine yemek yedirirken çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasının sonrasında Khloe, Scott'dan ayrılma kararı aldı.



6

Kristen ve Sanders

Kristen ve Sanders

Aldatma skandalı olduğunda Kristen'ın sevgilisi, yönetmen Rupert Sanders'ın da eşi vardı. Olaydan sonra Sanders'ın eşi, Sanders'tan boşanmaya karar verdi.



7

Tim Burton

Tim Burton

Fotoğraflarının yayınlanmasından bir süre sonra 13 senelik evliliklerini bitirme kararı aldılar.



8

Kaan Tangöze

Kaan Tangöze

Duman grubunun solisti de eşini Kıvılcım Ural ile aldatmıştı.



9

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu

Hülya Avşar'ın kocası Kaya Çilingiroğlu Avşar kızını şimdiki eşi Feraya ile aldatmıştı.



10

Murat Başoğlu

Murat Başoğlu

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, eşini öz yeğeniyle aldatmıştı. Yeğeniyle teknede uygunsuz halde çekilen görüntülerinin ardından hakkında ensest ilişkiden dava açılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr