03.03.2021-08:59 (Son Güncelleme:03.03.2021-08:59)


1

ATV’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde saldırı sonrasında hastaneden çıkan Alpaslan, hayatına tekerlekli sandalyede devam ediyor. Hızır ise kurban gittiği kumpas nedeniyle cezaevinde. İlyas’ın vurduğu İshak, diziden ayrılacak mı?



2

Okay Kaynarca, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Pelin Akil'in başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 2 Mart Salı akşamı 184. bölümüyle ekranlardaydı.



3

İshak’ın aracına koyduğu uyuşturucu nedeniyle cezaevine giren Hızır Çakırbeyli, cezaevine girdi.



4

Gelecek müdahaleyi bekleyen Hızır Çakırbeyli, ziyaretine gelen ve yokluğunda ailesinin başına geçirdiği İlyas Çakırbeyli'den ihanet eden herkesin yok edilmesini ister. İlyas, Hızır’a herkesi öldüreceğini söyledi.



5

İshak ise Çakırbeyli ailesinden tamamen kurtulmak için İlyas’ı öldürmek üzere suikastçı gönderdi.



6

EDHO'DA İLYAS İSHAK'I VURDU!

EDHO'DA İLYAS İSHAK'I VURDU!

Ancak başarısız olan suikast girişimini İlyas kendi lehine çevirerek, İshak’a kendisini ölmüş gösterdi bu sayede İshak, daha rahat hareket etmeye başladı.



7

Dizinin final sahnesinde İshak’a kurduğu oyunla başarılı olan İlyas, dürbünlü tüfekle İshak’ı vurdu. Caner Kurtaran’ın canlandırdığı İshak’ın ölüp ölmediği ise yeni, bölümde ortaya çıkacak.



8

Hızır Çakırbeyli'nin hem içerde hem de dışarıda İshak'ın bağlı olduğu şebekeyle mücadelesi ise devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr